Görüş Bildir
Haberler
Belhanda'dan F.Bahçe İtirafı

Belhanda'dan F.Bahçe İtirafı

Fatih
07.02.2014 - 21:39

Belhanda'dan F.Bahçe İtirafı

Fenerbahçe'nin transfer gündemini uzun süre meşgul eden Younes Belhanda, Sarı-laciverliler'le olan transfer görüşmeleri hakkında konuştu.

Fenerbahçe ve Inter’in teklifleri hakkında konuşan Belhanda; “Benim için kulübüm Montpellier çok fazla para istemedi. İstedikleri para 8.5 milyon euroydu. Hatta, 6 milyon euroyu dahi kabul edeceklerini bana söylediler. Ben onlardan daha fazla net maaş istiyordum.

Onlar da Fransa’daki yasalar gereği maaşımın yüzde 75′i kadar vergi ödeyecekleri için beni satmaya sıcak bakıyorlardı. Hatta, Bedimo da aynı sebeple gitmek istiyordu. O dönem, uygun şartlara rağmen neden yabancı ve Fransız kulüplerin bana ilgi göstermediğini anlamıyordum” diyerek sözlerine devam etti.

“Fenerbahçe'den haber bekledim''

Fenerbahçe’nin teklifi ve planları hakkında da konuşan Belhanda; “Fenerbahçe’nin Montpellier ile anlaşmasını tüm yıl boyunca bekledim ama bir türlü gerçekleşmedi. Doğru, Fenerbahçe benim için her zaman seçeneklerden biriydi. Bana gelip, genç oyunculardan oluşan yeni bir takım kurmak istediklerini söylemişlerdi” diyerek sözlerini noktaladı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1366...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın