Görüş Bildir
Haberler
Bekir İrtegün: "Şampiyonluk Anadolu'dan Geçiyor"

Bekir İrtegün: "Şampiyonluk Anadolu'dan Geçiyor"

Enver K.
02.04.2015 - 12:28

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Bekir İrtegün, derbi maçlarını geride bırakmalarına rağmen şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin önemli isimleri Bekir İrtegün ve Alper Potuk katıldıkları fuarda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Derbileri geride bırakmalarına rağmen şampiyonluğun anadolu maçlarından geçtiğini ifade eden Bekir İrtegün, bu maçlarda iyi bir seri yakalamaları durumunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini belirtti.

'Hata yapan geride kalır'

Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı ve ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendiren Bekir, Çaykur Rizespor deplasmanında galip geleceğimizi düşünüyorum. Birçok arkadaşımız milli takımdaydı. Biz de burada kalan arkadaşlarla ağır ve sert antrenmanlar yaptık. Ligdeki şampiyonluk yarışında takımlar birbirlerine çok yakın. Artık hata yapan geride kalacaktır. Hata yapan taraf olmak istemiyoruz. Derbilerimiz bitti, ancak ben her zaman şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini düşünüyorum. Bu maçlarda iyi bir seri yakalarsak ipi biz göğüsleyeceğiz” şeklinde konuştu.

'Çok iyi konsantre olmamız gerekiyor'

Ligde kalan maçlara çok iyi konsantre olmaları gerektiğini vurgulayan Alper Potuk ise, Çaykur Rizespor maçı dahil tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Kalan bütün maçlarımıza en iyi şekilde konsantre olup kazanmak istiyoruz. Takımda büyük bir maç kazanmış olmanın sevinci var. Ancak derbi kazanmanın değerini Çaykur Rizespor maçında göreceğiz” dedi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0