Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Hangi Ünlü Senin Kankan Olmalı?

etiket Beğenilerine Göre Hangi Ünlü Senin Kankan Olmalı?

Trex
17.10.2016 - 17:40

Bazı ünlüleri kendinize yakın hissettiğiniz oluyor değil mi? ''Keşke tanışsaydık, çok iyi arkadaş olurduk'' dediğiniz ünlüler elbette olmuştur. Bu testimizde beğenilerinize göre hangi ünlü ile kanka olmanız gerektiğin söylüyoruz. Siz çıkan sonucu paylaşın, o ünlü sizi bulacaktır ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle beğendiğin kitabı soralım.

2. Bu kadınlardan hangisi daha güzel?

3. Peki bu erkeklerden hangisi daha yakışıklı?

4. Şimdi de bir yerli dizi soralım sana.

5. Peki yabancı dizilerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yerli filmlerden hangisi?

7. Son olarak bu yabancı filmlerden hangisi?

Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe!

Senin kankan kesinlikle Yıldız Tilbe olmalı. Çünkü arkadaş/dost dediğin insanın yanında rahat olabilmelisin. Seni yargılamayan, kendini gerçekleştirmeni engellemeyen, sana yol açan biri olmalı. Sürekli az sonra ne konuşacağını düşündüğün, ölçüp tarttığın, birbirinize sürekli kırıldığınız arkadaşlığı neylersin. Arkadaş dediğin kişinin yanında biraz da saçmalama hakkın olmalı, değil mi? ;) Senin anlık çılgınlıklarını kaldırabilmeli ve sana eşlik etmeli :) Sana boşuna Yıldız çıkmadı ;)  Çılgın eğlenceler diliyoruz efendim ...

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Senin kankan pek tabii ki Cem Yılmaz olmalı. Her şeyden önce sıra dışı bir zekan var. Senin arkadaşın olacak kişi de tabii ki kıvrak zekalı olmalı. Mizahınızla birbirinizin zekasını okşayacak birlikte kahkaha tufanına dalacaksınız. Arkadaşlık frekansların tutmasıdır. Sadece mizah da değil. Toplum içinde göz kaş işaretiyle sıkıntını anlayacak yardıma koşacak ve seni zor durumlardan kurtaracak kişidir arkadaş!  Aptal insanlar zaten sende gaz yapıyor, onlara karşı reflün var. :) Gülmeyi seviyorsun ayrıca da, güldürmeyi de... Hal böyleyken, senin kankan olarak Türkiye'nin en komiği Cem Yılmaz yakışır zaten!

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Senin kankan haliyle Demet Akalın olmalı. Senin yalana bariz bir alerjin var ve de pek tabii aldatılmaya... Bu yüzden tüm ilişkilerinde, arkadaşlık ilişkin de dahil, buna önem veriyorsun. Mertlik, dürüstlük birinci kriterin, gerisi bir şekilde halledilir. Hem Demet kadar iyi dert dinleyen, akıl veren ve eski sevgili çatlatmasını bileni yok. Hadi, Demet'le kopmalara, 'Kalbini mi kırdım, auf wiedersehen'lara :)

Ahmet Çakar!

Ahmet Çakar!

0_o senin kankan Ahmet Çakar olmalı. Her şeyden önce arkadaş ortamınıza Ahmet Çakar gibi birisi gerekli. Siz saçmaladığınızda sizi, 'Beyler' diye frenleyebilecek birisi olmalı. Bunun yanında sana Ahmet Çakar çıkmasının en temel sebebi, senin saykodelik bir insan olman. Mantıksız gibi konuşsan da, hatta bazen konunun çok dışına da çıksan, söylediklerin çok eğlencelidir, kafanın içi çok eğlenceli çünkü. Bu eğlenceye bir de Ahmet Çakar'ın katıldığını düşün. Haydaaaa!

Acun Ilıcalı!

Acun Ilıcalı!

Senin kankan Acun olmalı. Sen çok arkadaşlı ortamları seviyorsun, kalabalıkta kendini daha rahat ifade edebiliyorsun çünkü. Hem Acun; paralı pullu, işinde gücünde adam: Paraya sıkıştığında borç verir, hesabı çeker... İş bile ayarlayabilir sana. Ama tabii bu arkadaşlığın faydaları. Canın sıkıldığın Pes/Fifa atabileceğin, halı saha yapabileceğin birinin olması harika ayrıca. Acun, İsviçre çakısı gibi çok fonksiyonlu. Kimse böyle arkadaşı kaçırmak istemez ;)

İlber Ortaylı!

İlber Ortaylı!

Senin kankan İlber Hoca olmalı! Sen her zaman bilgiye değer veren birisin! Bunun yanında öğrenmenin yaşının olmadığının da farkındasın. İlber Hoca senin arkadaşın olsa sabah akşam onu darlar, bir şeyler öğrenmeye çalışırdın. Arada cahil iması yapardı sana ama sen ona pek aldırış etmezdin. Zaten sevimli adam. Sen de sevimli birisin. Siz çok iyi kanka olursunuz ;)

Kerimcan Durmaz!

Kerimcan Durmaz!

Oooooo kankan star bebeğim! Sen kesinlikle Kerimcan Durmaz'la kanka olmalısın. Her gece başka alemlere akar, ortamları neşelendirirsiniz. Sen zaten enerjik, zıpkın gibi fişşşşek gibi birisin. Kerimcan'ın enerjisiyle birleşince ortaya çıkacak enerjiyi ancak CERN deneyinde elde ederler ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
801
538
421
199
179
131
100
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın