Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Şarkılara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Beğendiğin Şarkılara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Borgen
11.10.2016 - 15:21

Severek dinlediğin şarkılar aslında kişiliğinle ilgili ufak ipuçları taşıyor. En beğendiklerini seç ve bize verdiğin bu küçük ama değerli bilgiyle seni sana anlatalım. Bakalım seni ne kadar iyi tanıyabilmişiz!

1. Önce çok dinlenen pop şarkılarla başlayalım. En çok beğendiğin hangisi?

2. Peki biraz geçmişe gidelim. İnşallah bunları hatırlıyorsundur.

3. Biraz tarz değiştirelim. Bunlardan en güzeli hangisi peki?

4. Haydi bir de bu yabancı şarkılardan birini seç.

5. Peki arabesk desek?

6. Son olarak biraz alternatif tarza bakalım. Bunlardan en beğendiğini seç ve testi bitirelim artık.

Acının ve hüznün insanısın!

Acının ve hüznün insanısın!

Sen hüzün insanısın! Sanki acı çekmekten hoşlanıyor gibisin. Sana ruhsal olarak acı veren şeyler seni çekiyor gibi. Biraz gülüp eğlendikten sonra kendini huzursuz hissediyorsun. Sanki illa güzel şeyleri kötü olanlar takip etmeliymiş gibi bir tavrın var. Seni üzecek şeylerden kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih ediyorsun. Çünkü sonuçlarına katlanmak konusunda bir sıkıntın yok. Çok zor zamanlar da geçirsen bunu olgunlukla kabul edip, hayatın olağan akışında bunların mümkün olduğunun farkında olduğun için o kadar da sarsılmıyorsun. Saatlerce gülmek kadar oturup içli bir şarkı eşliğinde sessizce ağlamak da senin için oldukça cazip. Çünkü hayatta her ikisine de eşit derecede yer var. Bunu en iyi sen biliyorsun.

Hem ciddi hem eğlencelisin!

Hem ciddi hem eğlencelisin!

Sen eğlenmeyi önemseyen ama yeri geldiğinde de son derece ciddi olabilen birisin. Sürekli gülücükler saçılamayacağının farkındasın. Esprili kişiliğini ciddi yönünle harmanlayarak başkaları için oldukça güç bir dengeyi rahatlıkla tutturabiliyorsun. Eğlenmediğin anları boşa geçmiş zamanlar gibi hissetsen de eğlencenin sadece belirli kalıplarla tanımlanamayacağının farkındasın. Dışarıdan son derece ciddi göründüğün anlarda bile aslında içinden eğleniyorsun ama bunu herkes fark edemiyor tabii ki. Seni dışarıdan görüp soğuk birisi olduğunu düşünenler yakında tanıdıklarında ne kadar yanıldıklarını görüyorlar. Ukala zannedildiğin sıklıkla oluyor ama sadece yeni tanıştıklarına karşı biraz mesafelisin. Duvarlar ortadan kalktığında gerçek seni görüp şaşırıyorlar. Şarkılar ise senin için daima eğlenceye açılan bir kapı, kimi zaman oldukça hüzünlü olsalar bile.

Özgüven abidesisin!

Özgüven abidesisin!

Sen kelimenin tam anlamıyla bir öz güven abidesisin. En iyi olmak için çok fazla çaba sarf etmiyorsun çünkü zaten çoğu zaman öyle olduğunu düşünüyorsun. İnsanları örnek almak yerine onların seni örnek alması gerektiğine olan inancın tam. Hayran olmak sana göre değil. Sen hayran olunacak taraftasın. İnsanların hatalarını yüzlerine vurmasan bile içinden onları eleştiriyor hatta çoğu zaman onlar için üzülüyorsun. Senin tek eksiğin zaman zaman gerektiği yerlerde mütevazi olmayı becerememen... Bazen nasıl bu kadar hatalı davrandıklarını düşünüp onlar gibi olmadığın için şükrediyorsun. Şarkılar senin yol arkadaşın gibi. Onların peşinde değilsin, yan yanasınız.

Açık sözlü ve korumacısın.

Açık sözlü ve korumacısın.

Açık sözlüsün! İnsanlar hakkında düşündüklerini saklamak yerine yüzlerine söylemeyi tercih ediyorsun. Kırılırlar mı ya da kızarlar mı diye endişe etmeden hem de. Eğer bir doğru varsa bunun altının çizilmesi gerektiğine inanıyorsun. Aynı şekilde yanlışlar da bunu yapan en sevdiklerimiz bile olsa insanlara açıkça söylenmeli sana göre. Bunu bir görev bellemişsin. Onları uyarmalıyım ki bunu tekrarlamasınlar diye hareket ediyor olmanın asıl sebebi de sevdiklerine karşı aşırı korumacı olmandan kaynaklanıyor. Şimdi kızanlar olsa bile bir gün anlayıp sana hak vereceklerinin farkındasın. Şarkılar senin için içindeki mesajların alınması gereken birer rehber gibiler.

Fedakarlığınla tanınıyorsun!

Fedakarlığınla tanınıyorsun!

Senin en öne çıkan özelliğin fedakarlığın olmalı. Özellikle dostların için yapamayacağın şey yok. Onları yakınında ve güvende tutmak için o kadar çabalıyorsun ki bu bazen fazlasıyla yorucu olabiliyor seni için. Aynı zamanda onlara elinden geldiği ölçüde yardımcı olmaya uğraşıyorsun. Ailene de düşkünsün ve onlar için göze alabileceğin şeylerin sınırı yok. Bazen bu fedakarlığın yüzünden sıkıntı çeksen de bundan vazgeçemiyorsun çünkü bu seni sen yapan en temel huyun. Yaptığın iyilikler zaman içinde görevin haline gelse de bunu takdir almak amacıyla değil içinden geldiği için yaptığından sesini çıkarmıyorsun ama yorulan ve üzülen de çoğunlukla sen oluyorsun. Şarkılar bazen insanlara karşı yüksek sesle söyleyemediğin şeylerin senin için seslendirilmiş hali gibi. Onlar da olmasa içini nasıl dökeceksin.

Vefalı ve dost canlısısın!

Vefalı ve dost canlısısın!

Çok vefalısın! Sana yapılan bir iyiliği asla unutmayıp karşılığını misliyle vermek gibi bir huyun var. Sana bir adım atana sen on adımla cevap veriyorsun. O yüzden anlaşması kolay bir insansın. Biri senden özür dilerse hemen yelkenleri suya indiriyorsun. Belki de kötü niyetleri insanları hızlı tanıyıp bir an önce hayatından çıkardığın için çevrendekilere karşı toleransın bu kadar yüksek. Onların sana kötü niyetle yaklaşmayacağını bildiğin için anlama, dinleme ve affetme konularında kendini oldukça geliştirmişsin ve son derece de başarılısın. Hislerin seni fazla yanıltmıyor, bunu defalarca kendine kanıtladığından dolayı sen de çevrendekilere sonuna kadar güveniyorsun. Şarkılar da adeta senin birer can dostun. Seni kadar dost canlısı bir insanın şarkılarla kuracağı ilişki de ancak böyle olabilirdi zaten. Gözlerini kapatıp kendini şarkıların kucağına güvenle bırakabiliyorsun ve onlar da senin sesin oluveriyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2822
791
565
317
157
150
147
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bazi siklarda o kadar sacma sarkilar vermis ki hepsi birbirinden berbat testi cozemedim yarim kaldi

Onur Kabil

İyi bari yalnız değilmişim :) Yukarıdaki şarkıların çoğunu dinlemedim 1 ya da belki 2 soru çözebiliyorum :D

bengisu

ilk soruyu cevaplamazsak oluyor mu?

Aslıhan Yiğit

Acının ve hüznün insanısın! aynen