Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Erkeklere Göre Ne Kadar Klassın?

etiket Beğendiğin Erkeklere Göre Ne Kadar Klassın?

VsVs
15.08.2016 - 18:19

Bu testimizde erkekleri 4'lü gruplara ayırdık ve seçimlerine göre ne kadar klas olduğunu söylüyoruz. Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kraliyet ailesi mensubu gibisin!

Kraliyet ailesi mensubu gibisin!

Senin soyunda bir yerlerde mutlaka bir kraliyet ailesi mensupluğu var. Bu kadar klas biri olmanın başka açıklaması olamaz. Yaptığın tercihler bunun en açık kanıtı. Dadılarla, mürebbiyelerle mi büyüdün sen acaba? Ağırbaşlılığını ve estetik anlayışını dilden dile konuşuyor herkes. Senin gibi biri olmaya özenenlerin yanında kıskananlar da oldukça fazla. Aman dikkat et kem gözlere. Vallahi nazar değer.

Kendini klas sananlar senin yanında halt etmiş!

Kendini klas sananlar senin yanında halt etmiş!

Sen öyle hiç de sonradan görme biri falan değilsin. Sendeki klaslık doğuştan geliyor. Ortalıkta bir sürü sonradan görme varken sen aralarında adeta yıldız gibi parlıyorsun. Seni gördükleri ortamda çil yavrusu gibi dağılıyorlar zaten. Çünkü foyaları ortaya çıkıyor. Herkesin bir anda senin etrafında toplanması tesadüf değil. Çünkü senden ne kapabilirlerse ne öğrenebilirlerse kar. Bu yüzden de başın kalabalıktan hiç kurtulmuyor. Ama her ne kadar başını şişirseler de sen yine klaslığını konuşturup onları çok güzel idare edebiliyorsun ve kendinden asla taviz vermiyorsun.

Klaslık senin göbek adın!

Klaslık senin göbek adın!

Klaslık senin ruhunu işlemiş desek yeridir. Senin klaslığın içten gelen bir şey. Klaslığının yanında asaletin de herkesin seni görünce gözlerini fal taşı gibi açmasına neden oluyor. Yani dünya jet sosyetesinin arasına girsen hiç sırıtmazsın. E sende bu asalet bu klaslık varken çok doğal zaten böyle olması. Seni görenlerin dönüp bir daha bakması artık alıştığın şeyler. İnsanları klasınla öylesine etkiliyorsun ki kurs açıp ders versen kapında kuyruk olur.

Senin için içtenlik daha önemli!

Senin için içtenlik daha önemli!

Senin klaslığın tabii ki tartışılmaz. İçinde yatan klas insan oralarda bir yerde duruyor. Ama senin için önemli olan içtenlik ve samimiyet. Öyle kasıntı kasıntı işlere girmek seni geriyor. Dolayısıyla pek de hoşuna gitmiyor bu durum. Sen istediği gibi yaşayan, kafasına ne eserse onu yapan, olduğun gibi birisin. Diğer türlü yapmacık şeyler pek senlik değil. Bir kere gelmişsin zaten şu hayata. Kime kendini göstermek zorunda olasın ki? Bu içtenliğin ve samimiyetin de insanların seni sevmesi için yetiyor da artıyor. Herkes kendinde senden bir parça buluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1814
871
525
152
51
43
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve

kraliyet ailesi mi tişikkirlir onedio

şeyşey

4. soruda adam levine olmasaydı ne bok yiyecektim merak ediyorum

Ilaha Muradi

Kraliyet ailesi mensubu gibisin! Kraliyet ailesi mensubu gibisin! Senin soyunda bir yerlerde mutlaka bir kraliyet ailesi mensupluğu var. Bu kadar klas bi... Devamını Gör