Görüş Bildir
Haberler
Bebeğini 36 yıl karnında taşıdı... YOK ARTIK

Bebeğini 36 yıl karnında taşıdı... YOK ARTIK

Ufuk Çam
28.08.2014 - 12:53 Son Güncelleme: 28.08.2014 - 16:33

Bebeğini 36 yıl karnında taşıdı... YOK ARTIK

Hindistan'da doktorların yanlış teşhisi, bir kadının ölü bebeğini 36 yıl karnında taşımasına neden oldu. Anne karnında iskelete dönüşen talihsiz bebeğin kemikleri ameliyatla çıkarıldı.

Hindistan’da bundan yaklaşık 40 yıl önce 24 yaşındayken hamile kalan Kantabai Thakre, doktorların ektopik gebelik geçirdiği uyarısından sonra tedavi altına alındı ve bebeğini doğurmadı.

Bunun üzerine çektiği acılar yüzünden Hindistan’da yaşadığı köyün yakınlarındaki bir klinikte tedavi altına alınan kadın, birkaç aylık tedavinin ardından acılarından kurtuldu.

Geçen hafta onlarca yıl önce çektiği acıların yeniden başlaması üzerine ülkenin Nagbur şehrinde doktora başvuran 60 yaşındaki kadına yapılan tetkiklerin ardından ilginç gerçek gün yüzüne çıktı.

Yaklaşık 40 yıldır ölen bebeğini farkında olmadan vücudunda taşıyan kadının bedenindeki çocuğa ait iskelet ameliyatla çıkartıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan doktorlar, bu olayın tarihteki en uzun süreli ektopik gebelik vakası olabileceğini belirtti.

Döllenmiş yumurtanın anne rahminin dışında yerleşmesiyle meydana gelen ektopik gebelik, çok nadir rastlanan bir gebelik komplikasyonu olarak görülüyor.

Haber : http://www.ilginchaber.com/haber/bu-haberi-okuyunca-yok-artik-diyeceksiniz-h2296.html#ixzz3BgAMBWhp

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın