Görüş Bildir
Haberler
TV
Bebeğimizin Adı Khaleesi Olsun mu?

Bebeğimizin Adı Khaleesi Olsun mu?

yelda kahveci
11.04.2014 - 17:00 Son Güncelleme: 12.04.2014 - 15:26

Game of Thrones fırtınası sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi 4. sezonu ile ekranlara gelen dizi, tüm dünyada fenomen haline geldi. Dizinin 4. Sezon ilk bölümü tüm dünyada 6.6 milyon kişi tarafından izlendi. Kıyafetleri, kullandıkları malzemeler ve spotluk cümleleri ile kendisini milyonlara sevdiren Game of Thrones dizisinin karakterlerinin isimleri şimdi de yeni doğan bebeklere veriliyor.

The Independent’ın haberine göre, bu isimler özellikle ABD’de tercih ediliyor. Habere göre, Dothraki dilinde ‘kraliçe‘ anlamına gelen ve Emilia Clarke’ın canlandırdığı ‘Khaleesi’nin adı sadece 2012′de 146 kız bebeğe verildi. ‘Khaleesi’nin gerçek adı Daenerys ise 21 bebeğe verildi. İngiltere’de, iki yıl önce ‘Khaleesi’ isimli 21 bebek vardı.

Lord Eddard Stark’ın eşi ‘Lady Winterfell’in adı Catelyn üç, çiftin en büyük kızları Sansa’nın adı da dört bebeğe verildi.

Stark ailesinin kızları Arya da popülerler listesinde. İngiltere’de en az 104 bebek artık Arya adını taşıyor.

Erkeklerdeyse, Kral Balon Greyjoy‘un oğlu Theon‘un adı tercih ediliyor. İngiltere’de sekiz çocuk Stark ailesinin küçük oğulları Bran‘in adını taşırken, dört çocuk da adını Tyrion Lannister’dan aldı. 

Evrensel

Kaynak: http://www.evrensel.net/haber/82061/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0