Görüş Bildir
Haberler
Bayramdan Hangi Akraba Tipi Olarak Çıkacaksın?

etiket Bayramdan Hangi Akraba Tipi Olarak Çıkacaksın?

Bu test seni tanımlayıp, cümleler içinde kullanıp yepyeni anlamlara salacak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi aralarından en sevdiğin tatlıyı seç.

3. En sevmediğim özelliğim _________?

4. Peki hangi ev senin hayalindeki eve daha çok benziyor?

5. Aşağıdakilerden hangisi senin idolün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailenden biriyle herhangi bir tatsızlık yaşama sıklığın nedir?

7. Peki bu tatsızlıklardan sonra barışmak için ilk adımı atan kim olur?

8. Son sorumuz geliyor. Sana göre zenginlik nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aile içinde koordinasyonu sağlayan dayı!

Aile içinde koordinasyonu sağlayan dayı!

Sen gerçek bir dayısın. Ve dayıların aile içindeki görevi koordinasyonu sağlamaktır. Bütün sohbetlerin, tartışmaların kesişim noktası dayıdır. Eğlencelidir dayı, bir o kadar da gamsız. Dünya yansa umurunda olmaz. En bilinen özellikleri ise bir şekilde kız kardeşlerinin payına düşen mirasa konmalarıdır. Ama ne olursa olsun dayı dışlanmaz, dayı sevilir. Sen de ruhundaki dayıyla birlikte çok seviliyorsun. Son olarak lütfen annemizin mirasına çökme dayı!

İstekleriyle sürekli darlayan enişte!

İstekleriyle sürekli darlayan enişte!

Sen ailedeki en neşeli ve rahat insanlardan birisin. Bu da senin ruhunun tam bir enişte olduğunu gösteriyor. Hemen kendini dışlanmış hissetme, eniştenin arası herkesle iyidir. Ne söylerse söylesin hiç kimse alınmaz. Çünkü enişte sevimlidir, enişte kaprissizdir. Bu yüzden sürekli darlar. Yemek ister, tatlı ister, soda ister... Her şey biter eniştenin istekleri bitmez, çünkü enişte darlamak için vardır. İyi ki de vardır.

Artık ezberlenen maceralarını anlatan amca!

Amca karizmadır, amca maceracıdır. Amcanın aksiyonu bitmez. Öyle de güzel anlatır ki onları sabaha kadar anlatsa yine dinlersin. Senin de maceracı kişiliğin içindeki gizli amcayı ele veriyor. Yerinde duramıyorsun. Bir yere bağlanmak hiç sana göre değil. Yaşamayı çok seviyorsun. Hep böyle sev!

Sürekli sade kahve içen depresif modern yenge!

Sürekli sade kahve içen depresif modern yenge!

Sen eşi benzeri olmayan bir modernsin. Geleneksele savaş açmışsın, her şeyi yeni olmalı sana göre. Ayrıca çok duygusal bir insansın. Duygularını uçlarda yaşıyorsun hiç ortan yok. Çoğunlukla depresif bir ruhun halin var fakat mutlu olduğun zaman enerjin hep en üst düzeyde, öyle ki kimse sana ulaşamıyor. Yine de kahveyi azaltsan iyi olur!

Tıp okuyan örnek alınası kuzen!

Tıp okuyan örnek alınası kuzen!

Ah sen yok mu sen! Başarıdan başarıya koştun yıllarca. Durmadan bize örnek gösterildin. Başarı denilince akla ilk sen geliyordun. Senin yüzünden rahat uyuyamadık biz, kafamızı battaniyenin altına sokup gecelerce ağladık. Karne almaktan korkar olduk. Senden içten içe nefret ettik. Ama sen o kadar iyiydin ki bize karşı seni sevmediğimiz için kendimizden soğuduk. İnsanı rahatsız eden bir iyiliğin var. Lütfen bu kadar iyi olma ve biraz olsun seninle rekabet etmemize izin ver kuzen!

Dünyalar tatlısı hala!

Sen dünyanın en tatlı insanı olabilir misin acaba? En güzel yemekleri sen yaparsın. Koruyucu, kollayıcısın da. Bir de sendeki muhabbet kimsede yok. Sen gerçek bir halasın. Tatlılık, minnoşluk hepsi sende vücut bulmuş. Her insanın hayatında olması gereken bir insansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
637
479
191
158
53
45
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leonhardt

İdol için koydukları tiplere bak pehh

Sevilay

ooo annie sen donmamışmıydın yha

Tulpar

Tıp mı okuyomuşum? Hani nerde? Yeniyo mu o? TIP????!!

Luna

Sürekli sade kahve içen depresif modern yenge! Sen eşi benzeri olmayan bir modernsin. Geleneksele savaş açmışsın, her şeyi yeni olmalı sana göre. Ayrıca çok... Devamını Gör