Görüş Bildir
Haberler
Bayram Boyunca Film Maratonu Yapmak İsteyenlere Birbirinden Muhteşem Film Serileri!

Bayram Boyunca Film Maratonu Yapmak İsteyenlere Birbirinden Muhteşem Film Serileri!

Dale Cooper
24.05.2020 - 13:03

Evde geçireceğimiz bu bayram günlerinde hiç kuşkusuz büyük bir çoğunluğumuz ardı ardına izleyeceği filmlere sığınacak. 

Bu süreçte bir hikâyenin başından başlayıp bambaşka bir evreye dönüştüğünü görmek isteyerek, tercihini seri filmlerden yana yapacak olanlar için en şahane film serilerini derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mission: Impossible serisi

1. Mission: Impossible serisi

Sinema macerası 1996 yılında başlayan Mission: Impossible, 2018 yapımı Mission: Impossible - Fallout, Tom Cruise'lu 20'yi aşkın seneyi ardında bıraktı. Yıllar içerisinde, 6 film boyunca birçok imkânsız görev peşine düşen Ethan Hunt ve ekibi bayram boyunca size heyecan dolu dakikalar yaşatabilir.

2. Back to the Future serisi

2. Back to the Future serisi

1985 yılında başlayan Back to the Future serisinin üç filminin de yönetmen koltuğunda Robert Zemeckis oturuyor. İlk filmde tanıştığımız 17 yaşındaki lise öğrencisi Marty McFly ve çılgın bilim insanı Doc Brown, seri boyunca birçok farklı zamanda sıra dışı yolculuklara davet ediyor.

3. Rocky serisi

3. Rocky serisi

1976 yılında John G. Avildsen'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bu seri, Sylvester Stallone'un hayat verdiği Rocky karakteriyle daha ilk filmle klasik bir yapıma dönüştü. Rocky'nin dönüşümü ve gelişimini yapından takip edebileceğiniz bu seri kahramanın yolculuğu mitinden büyük izler taşıyor.

4. Ocean's serisi

4. Ocean's serisi

Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu Ocean's serisi George Clooney'nin hayat verdiği Danny Ocean ve ekibinin büyük soygun planlarıyla ilerliyor. Yıllar içerisinde Brad Pitt'den Julia Roberts'a kadar birçok ünlü ismi kadrosuna katmış bu seriye 2018 yapımlı Ocean's Eight filmiyle yalnızca kadınlardan oluşan bir soygun ekibinin hikâyesi de dahil oldu.

5. Men in Black serisi

5. Men in Black serisi

Bilim-kurguyu komediyle buluşturan yapımların başında gelen Men in Black serisi, Will Smith ve Tommy Lee Jones'un başarılı oyunculuklarıyla, yıllar içerisinde kült yapımlar arasında yerini aldı. İlk filmiyle bir dalda Oscar sahibi olan bu seri bilim-kurgu severler için tekrar tekrar izlenebilecek nitelikte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Incredibles serisi

6. The Incredibles serisi

Şimdilik yalnızca iki filmden oluşan The Incredibles serisi, tüm zamanların en sevilen ailelerinden Parr Ailesi'ne ev sahipliği yapıyor. Herbir bireyinin farklı bir süper güce sahip olduğu bu ailenin maceraları bayramda, bilhassa çocuklarıyla güzel vakitler geçirmek isteyen aileler için birebir!

7. Mad Max serisi

7. Mad Max serisi

George Miller'ın efsanevi serisi Mad Max, 1979 yılında Mel Gibson'ın hayat verdiği Max karakteriyle başlamış ve yıllar içerisinde Charlize Theron'lu Mad Max: Fury Road'a kadar şahane bir yolculuk kat etmişti. Her filmiyle kurgusundan oyunculuklarına kadar inanılmaz bir görsel şölen sağlayan Mad Max serisi özellikle distopya sevenlerin bağımlısı olduğu yapımlar arasında.

8. John Wick serisi

8. John Wick serisi

2014 yılında başlayan ve o günden bugüne hep gündemde olmayı başarabilen John Wick serisi, Keanu Reeves'in hayat verdiği John Wick'le aksiyon türünün en başarılı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Emekliye ayrılmış bir kiralık katilin oldukça kişisel bir mesele akabinde yeniden öldürmeye başlamasıyla seri boyunca yeni düşmanlar ediniyor. 

Aksiyon türünün büyük bir hayranı iseniz John Wick serisi bayram boyunca size harika dakikalar geçirtebilir.

9. Bill & Ted serisi

9. Bill & Ted serisi

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı bir başka film serisi ise Bill & Ted!

1989 yapımlı Bill & Ted's Excellent Adventure ile başlayan bu seri, iki genç olan Bill ve Ted'in yapacakları bir tarih sunumu için zaman yolculuğuna çıkmalarından daha büyük bir hikâyeye evriliyor.

10. Toy Story serisi

10. Toy Story serisi

Bilhassa çocuklu aileler için en eğlenceli seçeneklerden bir diğeri 1995 yılında başlayan Toy Story macerası.

Oyuncakların dünyasına bambaşka bir bakış sunan bu seri gerek karakter çeşitliliği gerekse animasyon türündeki başarısıyla hiçbir filminde sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

İyi seyirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
8
7
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceyhun Özçelik

Terminator, Matrix. Yüzüklerin Efendisi, Avangers, Zor Ölüm, Blade, Karanlıklar Ülkesi, Bıçağın İki Yüzü, Transformers, X-Man, Hızlı ve Öfkeli...

Levent ERDEN

x-men , shrek, buz devri, transformers, star wars, açlık oyunları, uyumsuz, kill bill, ölümcül deney, karanlıklar ülkesi, maymunlar cehennemi, yüzüklerin efe... Devamını Gör

dsdsd

Dark Knight trilogy