Görüş Bildir
Haberler
Bayrak Asmayan Esnaftan Alışveriş Yapılmayacak

Bayrak Asmayan Esnaftan Alışveriş Yapılmayacak

TürkMavisi
06.08.2015 - 12:50

Son günlerde artan terör olayları nedeni ile Vatan İçin Can Verenler Derneği esnaflara Türk bayrağı dağıttı. Bayrak dağıtımın ardından açıklama yapan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, esnafları Türk Bayrağı asmaya davet ederek, Bayrak asmayan esnaftan alışveriş yapmayacaklarını ve Bayrak asmayan araçlara binmeyeceklerini söyledi.

ŞEHİT AİLELERİ ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri dernek binası önünde toplanarak son günlerde artan terör olayları nedeni ile esnaflara bayrak dağıtma kararı aldıklarını ve bayrak asmayan esnaflardan alışveriş yapmayacaklarını açıkladılar. Şehit aileleri adına açıklama yapan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz, “Şehit aileleri olarak bayrak asmayan esnaftan ve bayrak asmayan araçlara binmiyoruz.  Ortak kararı ve desteği ile başlatılan kampanyanın duyurusu sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla da yapıldı. Terörden zarar gören Türküyle, Kürdüyle herkesin kampanyaya destek vermeli.  Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde tek ihtiyacımız birlik, beraberlik içinde dayanışmadır. Tüm esnaf arkadaşlarımızı Bayrak asmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HERKESİN ORTAK SORUNU

Terör Türkiye’de yaşayan herkesin ortak sorunu olduğunu söyleyen Torunlu, “Bu sorunu kimse görmezden gelemez ve bana ne diyemez. Türk-Kürt ayrımı yapmaksızın herkesi bu kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. Türk Bayrağı Türküyle, Kürdüyle bu topraklar üzerine yaşayan herkesi bir çatı altına toplanan ortak paydamızdır. Türk-Kürt ayrımı yapmaksızın hepimiz Türk Bayrağı çatısı altına toplanıp teröre karşı ortak tepkimizi göstermeliyiz, Çünkü bizleri birleştiren en önemli unsur Türk Bayrağıdır. Bu kampanyamıza toplumun her kesimini davet ediyoruz. Teröre karşı dik duruşumuzu göstermek için Türk Bayrağı olmayan işyerlerinden alışveriş yapmayacağız, Türk Bayrağı olmayan toplu taşıma araçlarına binmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: http://www.haber71.net/bayrak-asmayan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0