Görüş Bildir
Haberler
Bayrak Asan AK Partililere Ateş Edildi: 2 Yaralı

Bayrak Asan AK Partililere Ateş Edildi: 2 Yaralı

Fatih UZUN
21.02.2014 - 22:21 Son Güncelleme: 22.02.2014 - 11:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayrak Asan AK Partililere Ateş Edildi: 2 Yaralı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde parti bayrağı asmaya çalışan Ak Partili iki görevliye kimliği belirsiz kişi yada kişilerce av tüfeğiyle ateş edilirken, olayda 2 partili yaralandı.

Şemdinli ilçe merkezi ve Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu civarına Ak parti bayraklarını asan Şefik Özer ve Özdal Özer'e saat 20.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişilerce av tüfeğiyle ateş edildi. Saldırıda Şefik Özer başından, amca oğlu Özdal Özer ise bacağından yaralandı. Şemdinli Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedaviye alınırken, polis olay yerinde araştırma yaparak delil topladı.

Ak Parti Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fikri Algül, hastanede yaralıları ziyaret etti. Saldırının kim tarafından yapıldığını bilmediklerini belirten Algül, yaralıların sağlık durumunu iyi olduğunu söyledi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ (Hakkari) (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?...

Emniyet'ten Ak Partililere Saldırı Açıklaması

Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Şemdinli İlçesi'nde Ak Partililere yönelik yapılan saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Emniyet Müdürü Ergüder, 'Şu ana kadar bulgularda silahla yaralanma görünmüyor. Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar Şefik ve Özdal Özer'in muayenesinde doktorlar ateşli silahla yaralanma bulgusuna rastlamadıklarını belirttiler. Saldırı sonucu aracın camı patlamış ve bu silah patlaması gibi algılanmış olabilir. Aracın içinde taş parçaları var. Şu ana kadarki bulgularda silahla yaralanma görünmüyor. Olay yeri inceleme ekipleri, çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Bu arada, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar Şefik ve Özdal Özer'in, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

ŞEMDİNLİ, (Hakkari), (DHA)

Kaynak: http://haber.dha.com.tr/hakkari-emniy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0