Görüş Bildir
Haberler
Batman v Superman - Batman Nasıl Kazanır?

Batman v Superman - Batman Nasıl Kazanır?

Alp
08.11.2016 - 16:18

Film son sürat geliyor arkadaşlar ve Batman mi Superman mi kavgası giderek şiddetleniyor. İçerik Batman mi Superman mi içeriğinden ziyade Batman nasıl kazanır üzerinedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Superman'in diğer düşmanları

1. Superman'in diğer düşmanları

Superman tüm dünyanın koruyucusu olarak bilinir ve düşmanları da o derece de kudretlidir. Batman, Lex Luthor veya diğer kötüleri manipüle ederek onları Superman'e karşı kullanabilir.

2. Bruce Wayne'in Serveti ve Popülerliği

2. Bruce Wayne'in Serveti ve Popülerliği

Bruce Wayne (Batman) oldukça zengin ve popüler bir karakterdir. Superman karşıtı bir kamuoyu oluşturarak Superman'in aktivitelerine sınırlama getirebilir.

3. BatFamily

3. BatFamily

Batman suça karşı savaşında çok nadir yalnız kalmıştır. Bizzat kendisinin eğittiği oldukça yetenekli ortakları ve dostları vardır. Superman'e son darbeyi indirmek için onlardan yardım alabilir onun dikkatini dağıtarak beklenmedik anda Superman'i alt edebilir.

4. Taktiksel Zekası, Her Duruma Hazırlıklı Olması ve Sonsuza Yakın Kaynakları

4. Taktiksel Zekası, Her Duruma Hazırlıklı Olması ve Sonsuza Yakın Kaynakları

Batman hiç bir savaş hazırlıksız çıkmamıştır. Her duruma karşı birden fazla planı vardır ve bunları uygulamaktan çekinmez. Ayrıca kazanmak için ihtiyacı olan her şeyi elde edebilecek kadar da zengindir. Kemerinde daima bir kriptonit olduğunu bilmeyen yoktur. Ayrıca Justice League Doom'da herhangi bir üyenin kötüye dönmesi durumunda onun nasıl durdurulacağı ile ilgili detaylı açıklamalar yapmıştır.

5. Kırmızı Radyasyon

5. Kırmızı Radyasyon

Süperman'in güçlerini zayıflatan tek şey kriptonit değildir. Süperman kırmızı radyasyon altında süper güçlerini kaybeder. Batman bunu bir kaç kere Süperman'e karşı kullanmıştır. Görselde görülen New 52 serisindendir giydiği zırhın adı ise Justice Buster'dır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duygusal Üstünlük

6. Duygusal Üstünlük

Batman, Superman'e göre duygusal olarak daha dayanıklıdır ve deyim yerindeyse daha zalimdir. Batman, Süperman için ''Eğer isteseydi, Clark sadece süper hızını kullanıp beni un ufak edebilirdi. Ancak ben onun nasıl düşündüğünü biliyorum. Onun kriptonitten bile zayıf olduğu bir şey var. Özünde Clark iyi biri ancak ben değilim.'' diyerek durumu özetlemiştir.

7. Büyü

7. Büyü

Superman ayrıca büyü ve büyülü nesnelere karşı duyarlıdır. Wonder Women'ın kılıcı gibi... Normal metaller ona zarar veremezken Wonder Women'ın kılıcı Superman'i öldürebilir. Dolayısıyla Batman bu konuda Wonder Woman, Zatanna gibi karakterlerden yardım alabilir.

8. Kriptonit

8. Kriptonit

Herkesin bildiği maddeye geldik. Kriptonitin aslında Kripton gezegeninde normal bir taştan farkı yoktur. Farklı kriptonit türleri vardır ve hepsinin farklı etkileri vardır ancak en çok bilineni yeşil kritonittir. Yeşil kriptonit Superman'e yaklaşınca onun güçlerini ortadan kaldırır eğer temas ederse onu öldürebilir. Batman'e bizzat Superman tarafından verilmiş kriptonit olduğu gibi farklı hikayelerde Batman kendisi farklı yollardan kriptonit edinmiştir.

9. Teknoloji

9. Teknoloji

Batman'in sanılanın aksine tıpkı Iron Man gibi zırhları vardır. Ayrıca pek çok süper teknoloji ürünü araca ve silaha sahiptir. Bunları Superman'i durdumak için kullanabilir. Yukarıda saydığımız her şeyi bir zırhta birleştirebilir.

Bonus: Batman vs Darkseid

Bonus: Batman vs Darkseid

Batman, Darkseid'in gezegeni olan Apocalypse'e gidip Darkseid ile yüzleşmiş ve stratejik zekası ile onu alt etmiştir. Ayrıca Darkseid'in omega ışınını atlatmayı başarmıştır. Darkseid, Batman'e ''Daha önce kimse omega ışınlarımı atlatmayı başaramamıştı.'' demiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Injustice

Bonus: Injustice

DC Comics'in hala devam eden serisinde Lois Lane'in ölmesi sonucu Superman'in dünya üzerinde diktatör hale gelmesi anlatılır. Superman'in karşısında tabi ki Batman durur ve tüm kahramanlar ikiye bölünür çoğunluk Superman'i desteklerken diğerleri Batman'in yanında yer alır. Hikayede Batman ve takımı bir kaç kez Superman'i alt etse de Superman kendi tarafını tutan diğer süper kahramanlar tarafından kurtarılır. Çizgi roman severlerin mutlaka okuması gereken bir seridir.

Video Bonus: Batman vs Superman - The Dark Knight Returns Part II

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dr.kingschultz

sondaki video harika ;)

Asın Bayrakları

Superman sinirliyen kriptoit işlemiyor ve dünyayı tek yumruğuyla indirecek kadar güçlü hale geliyor.Normal Superman'e Batman Hellbat suit ile dalarsa tekler.... Devamını Gör