Görüş Bildir
Haberler
Batman'e Hiç Bu Kadar Yakın Olmadınız!

Batman'e Hiç Bu Kadar Yakın Olmadınız!

Andreasan Blues
16.04.2015 - 04:33 Son Güncelleme: 16.04.2015 - 16:57

İlk Defa Batman Hakkında Her Şey Bir Videoda!

Batman’i hepimiz tanıyoruz, hakkında ilginç bilgileri de çok okuduk fakat bu kadar bilgi bombardımanına tek bir videoda tutulmamışızdır. 75. Yılını kutlayan Batman, bu 3 çeyrek asırlık macerasında onlarca saçma sapan şey yaşamış ve milyonlarca insan tarafından da yere göğe sığdırılmamış. Okullarda ders olarak okutulan, ondan fazla filmi olan ve aslında bir dedektif olan Batman’in, ilginç dünyasına, neşeli düşmanlarına veseksi kedi kadınına ve yaratımına dair, sinemada ve çizgi dünyada bilip-bilmediğimiz (Konu dışı şeyler hariç) her şey burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batman Hakkında 5 Bilinmeyen ve Fazlası

1 yetenekleri

1 yetenekleri

Batman'in en önemli özelliği kemeri, ve kemerinden o an durum neyi gerektiriyosa eline gelmesi. Asıl süper gücü olan kemer gibi duruyor. Fakat ne kadar çok dalda uzmanlığı olduğunu bir bilseniz, süper gücünüz olmadan süper olabilmenin sırrını anlarsınız.

2 gerçek Kimliği

2 gerçek Kimliği

Mad Anthony Wayne ve iskoç tarihinde öne çıkan Robert the Bruce, Bruce Wayne kombinasyonunu oluşturmuş. Ailesini nasıl kaybettiğinin hikayesini bilmeyenler videoyu izleyebilir fakat şunu söyleyeyim; Yarasa sembolü Bruce için, kendi korkusunun üzerine gitmek gibi. Soylu Wayne ailesinin biricik oğlunun yalnız ve karanlık hikayesi bu.

3 İlk Çıkış ve Sinema

3 İlk Çıkış ve Sinema

Bill Finger Batman'iin yaratıcısı Bob Kane'in fikirlerini değiştirerek çok daha havalı ve karanlık bir karakter koymuş ortaya. Ayrıca neredeyse tüm karakterlerin de yardımcı yaratıcısı ama hiç adı geçmeden, fakir bir şekilde ölmüş. Sinema filmlerinde de sözü ve imzası geçen Kane, pişmanım demiş ama çok da sallamamış sonra. Şimdiye kadar sinemada 10'dan fazla filmi olan Batman'i en iyi oynayan kişi Val Kilmer'mış Bob Kane'e göre... Bu başlık altında 12 bilgi daha videoda...

4 Catwoman ve Düşmanlar

4 Catwoman ve Düşmanlar

Catwoman adlı +18 karakter, kadınların kediler gibi anlaşılmaz ve tehkileli oluşu düşüncesi ile yaratılmış.Batman ile aralarında gel gitli bir ilişki de var bu ateşli hırsızın. Bir de kostümü giyen faznları görün... Zaten videoda Batman'in karanlıklığına karşı düşmanların deli neşesi bolca anlatılıyor. Bu yüzden de düşmanları gereğinden fazla seviyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 Karakteri ve Robin

5 Karakteri ve Robin

'Boy Wonder' Robin 4 farklı kişi tarafından kullanılan bir kimlik ve bunlardan sonuncusu Batman'in oğlu Damien...  Robin'in hikayesi Batman'inkine benziyor ve bu yüzden hayatı acı dolu yaşayan Batman için iyi bir yardımcı. Ama Christian Bale Dark Night serisinde Robin görünürse, kendisinin çekileceğini söylemiş.

Extra !

Extra !

Warner Bros'a Batman Belediyesinin telif hakkı davası açmasını duymuşsunuzdur belki. Batman'in bir hikayede Batman'a geldiğini de duymuş olabilirsiniz ama Extra bölümündeki 7 bilginin hepsini biliyor olamazsınız yahu!!! Mesela Bruce Wayne'in annesinin joker-vari bir deliye dönüştüğü zamanları?.. İzleyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
28
20
8
7
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Don Kişot

Batmanın anası jokervari yaratık olmuyor joker oluyor.. Flashpoint paradoxta geçen bir macera.. Flashın geçmişe gidip annesini kurtarması paradoks oluşturuyo... Devamını Gör

TC Serkan Şimşek

para en büyük güç. dc comics de batman se marvel da iron man. para varsa yaptırıyon aga en kral alet adevatı, bastır parayı jet li den dövüş dersi al misal.

Pasif Kullanıcı

Arnold Sivasta ne gezer. (Schwarzenegger ) - :))) ( tamam la tamam daha vurmayın bi daha yapmıcam.)