Görüş Bildir
Haberler
Batalla'nın Menajeri Konuştu: "Beşiktaş'tan Teklif..."

Batalla'nın Menajeri Konuştu: "Beşiktaş'tan Teklif..."

Batuhan
21.01.2014 - 17:09

Batalla'nın Menajeri Konuştu: Beşiktaş'tan Teklif...

Bursaspor Kulübü ile sözleşmesi devam etmesine rağmen ülkesi Arjantin'e giden Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, oyuncusuyla ilgili şu ana kadar Beşiktaş dahil hiçbir kulüpten transfer teklifi almadıklarını söyledi.

Naguf, yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü ile Batalla arasındaki belirsizliğin, hiçbir ilerleme kaydedilmeden sürdüğünü belirtti.

Batalla'nın, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunduğunu belirten Naguf, 'Pablo, kendisiyle ilgili gelişmeleri buradan takip diyor. Günlük antrenmanlarını da burada sürdürüyor' dedi.

Naguf, Batalla'nın, Bursa'dan ayrıldığı günden bu yana üzüntülü olduğunu dile getirerek, hakkında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Onun adının Türkiye ve yurt dışından birçok takımla anıldığını ifade eden Naguf, 'Beşiktaş dahil şu ana kadar hiçbir kulüpten teklif almadık. Pablo Martin Batalla, Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusudur. Transfer etmek isteyen kulüp bizimle değil Bursaspor Kulübü ile görüşecek. Bu nedenle konunun muhatabı biz değiliz, Bursaspor Kulübüdür' diye konuştu.

Antalya'da bazı kulüplerin yöneticileriyle görüştüğü iddiasını doğrulayan Naguf, bu temaslarının Batalla için olmadığını sözlerine ekledi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın