Görüş Bildir
Haberler
Batalla'dan Büyük Sürpriz!

Batalla'dan Büyük Sürpriz!

Batuhan
17.01.2014 - 11:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Batalla'dan Büyük Sürpriz!

16 Ocak 2014 tarihi itibariyle 30 yaşına basan Pablo Batalla'yı Bursasporlu taraftarlar unutmadılar. Bursaspor taraftarlarının oluşturduğu Bağımsız Bursaspor Taraftar Platformu Bursasporluyuz.net, Pablo'nun doğum günü münasebetiyle, site girişlerine Batalla'nın enstantenelerinden oluşan bir intro koydu. Batalla da ülkesindeki Arjantin'den siteye girerek kendisi için paylaşılan videoyu izledi, özel haberi ve yorumlarını okudu. Arjantin ile Türkiye arasındaki saat farkı nedeniye ülkemiz saatleri 00:10'u göstermekteyken bir fotoğraf ulaştırdı. 

Batalla sevenlerine Bursasporluyuz.net aracılığıyla bir video yolladı. Videoda Bursasporlu taraftarlara seslenen Pablo Martin Batalla ''Doğum günümü kutlayan tüm Bursaspor'lu taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bursaspor'un benim kalbimde özel bir yeri var. Buradan herkese selamlarımı gönderirken iyi seneler diliyorum'' dedi.

2 gün önce Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın ''Sorunları çözmemiz lazım. Ona ulaşamıyoruz'' açıklaması yapıp, Bursasporluyuz.net tarafından, Bursaspor gündemine düşen bunca haber taraftarlar arasında şu soruyu sormalarına neden oldu; ''Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'ya ulaşamıyor. Ancak Bursasporluyuz.net'in yaptıklarını görüyoruz. Masraflarını karşılayın, Bursasporluyuz.net Ekibi Batalla'yı getirsin. Olmaz mı?''

Kaynak: http://www.tribundergi.com/haber/bata...

Batalla teşekkür..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın