Görüş Bildir
Haberler
Bastos Ortalığı Karıştırdı!

Bastos Ortalığı Karıştırdı!

Batuhan
22.01.2014 - 14:48

Bastos Ortalığı Karıştırdı!

Roma'nın yeni transferi Michel Bastos'un, taraftara tanıtılırken açtığı atkı krize yol açtı.

Bastos, üzerinde Lazio'ya yönelik ağır bir hakaret bulunan atkıyı açtığı için özür diledi. Roma kulübü, Brezilyalı oyuncunun atkının üzerinde ne yazdığını bilmediğini savundu.

Roma ile ezeli rakibi Lazio arasındaki rekabet yepyeni bir boyuta taşındı.

İki kulüp arasındaki şimdi de atkı krizi patlak verdi. Herşey, Roma'nın yeni transferi Bastos'un, Roma Olimpiyat Stadı’nda taraftara tanıtımı sırasında meydana geldi.

Bastos'un, başının üzerine kaldırarak taraftara gösterdiği Roma atkısının üzerinde, Lazio'ya yönelik ağır bir hakaret yer alıyordu. Lazioluların tepkisi üzerine hem Roma kulübü hem de Bastos özür dilemek zorunda kaldı. Roma yönetimi, söz konusu atkının tribünlerden atıldığını; Brezilyalı oyuncunun üzerinde ne yazdığını bilmeden atkıyı taraftara gösterdiğini savundu.

Bu olay tam da, Roma ile Lazio'nun 3 kez üst üste karşılaşma olasılığının bulunduğu bir dönemde meydana gelmesi endişe yarattı. Roma ile Lazio, 9 şubat'ta Serie A'da karşılaşacak. Lazio'nun, İtalya Kupası’nda Napoli'yi elemesi halinde, ezeli rakipler kupa yarı finalinde 2 kez daha kozlarını paylaşacak.

ntvspor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17278...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın