Görüş Bildir
Haberler
Baskın Karakteristik Özelliğini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Baskın Karakteristik Özelliğini Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
10.11.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 12:30

Aslında SEN kimsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oda arkadaşınla ilgili başlıca şikayetin nedir? (Oda arkadaşın yoksa kardeşin de olabilir!)

2. Sevgilinden ayrıldıktan sonra yaptığın ilk şeyi öğrenelim!

3. Şiddetli bir tartışmanın üstesinden nasıl gelirsin?

4. Hangi ünlü senin can düşmanın olabilir?

5. Sıra çok klasik bir soruda: Boş zamanlarında en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi abur cubur senin gizli günahın?

7. Son soru: Kendini kötü hissettiğin zamanlarda, moralini nasıl düzeltirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıradışısın!

Sıradışısın!

Nev-i şahsına münhasır olmak demek, sen demek basitçe. Düşüncen, hareketlerin, konuşman hepsi numunelik. Sıradanlığa tepki olarak doğmuşsun kısaca. Ancak ne bunu farklı olmak için yapıyorsun, ki öyle olsan hiç olmaz, ne de senin üstünde garip duruyor. Çoğu kişi senin gibi numuneliklerden ya korkar, ya da onlarla alay eder ayrıca. Ama senin öyle bir üstüne yapışmış ki bu haller, sanki hiç sıradan bir insan olamayacakmışın gibi, bay/bayan entresan!

Şımarıksın!

Öncelikle şunu demek gerekir ki, etrafındakilere, özellikle yakın arkadaşlarına ve sevgiline oldukça zor dakikalar yaşatıyorsun. Zor beğeniyorsun, kaprislisin ve seninle bir konu üzerinde anlaşmak neredeyse imkansız. Hep kendi bildiğin, hep çaldığın düdükler. Ama bir dakika, sen kolay olacağını söylemedin ki. Basitlik hiç sana göre değil, hayat kaliteni hiç düşürmemen de anlaşılır bir şey. Zaten seni hakikaten sevenler de, senin bu özelliklerine tav ;)

Otoritersin!

Sen tam tamına bir alfasın ve herkes bunu bilir. Bulunduğun ortamların yıldızı, takımın kaptanlık pazubantısın. Bu pek tabii ki, zorlamayla olmuyor; senin doğal halin bu. Ayrıca seni çekemeyenler, düşmanların vesaire bile sana saygı duyar. Hatta birkaç defa seni taklit ettiklerini gördün. Çünkü her ne işle ilgileniyorsan, bunu doğru yapıyorsun, aynen devam kaptan!

Alaycısın!

Humor diye bir şey gerçekse, işte o sende vardır. Bazıları espri yapar herkesle beraber güler; bazıları espri yapar sadece kendi güler; bazılarıysa espri yapar kimse gülmez, çünkü işin içinde inceden ironi vardır. İşte sen bu üçüncü bıyık altı gülüşlerin insanısın. Aptallığa tahammül edemiyorsun çünkü; ama seni en çok sinir eden cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar. Bu tür, senin tarafından alay edildiğinin bile farkında değil!

Hazırcevapsın!

Hazırcevapsın!

Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. On kilo billurun altında kalmamak için, senden uzak durmak en akıllı çözüm kısacası!

Ateşlisin!

Çekicilik senin için üretilmiş bir terim. O kadar çekicisin ki etrafına ışık saçıyorsun. Bütün gözler senin üstünde. Bir yere oturduğunda bakışlardan darlanıyorsun o kadar diyelim sana. Ne yaptığını, ne istediğini bilen azınlıktansın ayrıca ve bunu göstermekten asla çekinmiyorsun; kendini çok iyi tanıyorsun çünkü. Mıknatıssın kısaca, sana doğru çekilmeyen gitsin kendini yakın bir yerden boşluğa bıraksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
55
32
20
13
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FT_LaXus

Şımarıksın! Öncelikle şunu demek gerekir ki, etrafındakilere, özellikle yakın arkadaşlarına ve sevgiline oldukça zor dakikalar yaşatıyorsun. Zor beğeniyor... Devamını Gör

harley quinn

Sıradışısın! Nev-i şahsına münhasır olmak demek, sen demek basitçe. Düşüncen, hareketlerin, konuşman hepsi numunelik. Sıradanlığa tepki olarak doğmuşsun kıs... Devamını Gör

ayşe göksel

Alaycıymışım. Valla da öyleyim yalan değil. Ama bazen anlaşılmamak sinir bozucu olabiliyor