Görüş Bildir
Haberler
Başbakan Yıldırım: 'Birbirini Çekemeyenler Arkadaşlarını İhbar Ediyor'

Başbakan Yıldırım: 'Birbirini Çekemeyenler Arkadaşlarını İhbar Ediyor'

Ulaş
23.09.2016 - 19:46

FETÖ ile mücadele kapsamında emniyet birimlerine yapılan ihbarlarla ilgili yeni düzenlemeye gidiliyor. Başbakan Yıldırım yapılan bazı ihbarların asılsız olduğunu ve birbirini çekemeyenlerin arkadaşlarını ihbar ettiğini belirterek imzasız ihbar mektuplarını dikkate almayacaklarını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Binali Yıldırım, 'İsmi, kimliği, adresi, yeri yurdu belli olmayan ihbarlar için genelge yapacağız' dedi. 

Yıldırım, 'Ciddi belgeye, bilgiye dayalı olan her türlü ihbarı değerlendiririz ancak arka planında bir şey olmayan, sadece soyut iddialar bulunan ve kimliği, adresi belirsiz ihbarları dikkate almak hem muhatabına zarar veriyor hem de bürokrasinin genel verimliliğine de olumsuz etki yapıyor' diye konuştu.

'Birbirini çekemeyenler arkadaşlarını ihbar ediyor'

'Birbirini çekemeyenler arkadaşlarını ihbar ediyor'

Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım şöyle konuştu:

'Birbirini çekemeyenler, birbiriyle hesabı olanlar, birbirinin yerinde gözü olanlar maalesef kimliğini gizleyerek, arkadaşlarını ihbar ediyor. Mağduriyetler oluşuyor. Biz bu yönde ismini, kimliğini yazmayan; adresi, yeri, yurdu belli olmayan ihbarları dikkate alınmaması için genelge yapacağız. FETÖ belası da bizim başımıza biraz böyle geldi. Onun için gereksiz mağduriyetlerin önlenmesi için mutlaka ciddi belgeye, bilgiye dayalı olan her türlü ihbarı değerlendiririz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
30
14
7
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmetyalcinnn11

Allah razı olsun devletimizden hukuk, adalet, mit bitti koca devlet ihbarlara kaldı...

Pasif Kullanıcı

Şşşt borç aldık köprü yaptık, abd ye kafa tuttuk, işid i biz bitiriyoruz, darbeyi biz engelledik.. Ne demek istiyorsun sen? İşid'e önce silah yardımı mı yapt... Devamını Gör

Alkolik İmam

Gelen ihbarları enişteye teyit ettirin.

Can Özdemir

FETÖ belası da bizim başımıza biraz böyle geldi. DEMİŞ Binali lütfen..