Görüş Bildir
Haberler
"Başbakan Paralel Evrende mi Yaşıyor?"

"Başbakan Paralel Evrende mi Yaşıyor?"

Batuhan
22.01.2014 - 17:49

Başbakan Paralel Evrende mi Yaşıyor?

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi. “HSYK; Yavuz hırsız yasasıdır. Haramzadeleri korumak, gücünü halktan alanların görevi değil” diyen Vural, Başbakan’ın Brüksel’deki konuşmalarının Türkiye’dekinden çok farklı ve temkinli olduğunu belirtti.

Vural, Brüksel’deki basın toplantısını,”Başbakan orada HSYK; paralel devlet konularına hiç değinmedi, o tahtaya basmadı. AP Başkanı karşısında süt dökmüş kedi gibiydi. Tornistan yaptı. Bir aydır söylediği iddiaları dile getirmedi. Çünkü normal demokrasi olan bir ülkede o iddiaları kimse dikkate almaz. Uluslararası çete varsa karşında AP Başkanı var, desene orada. Burada masal anlatıyor, orada kapılanıyorsun. Brüksel’de konuştuklarına bakınca onunla aynı ülkede mi yaşıyoruz, yoksa o paralel evren de mi yaşıyor” sözleriyle değerlendirdi.

“ŞEREFİMİZLE YAŞAYACAĞIZ”

Türkiye’de hakimlerin ve savcıların soruşturulduğunu fakat hırsızlar hakkında işlem yapılmadığını belirten Vural, “Halk aslında yolsuzluk ve rüşvetten rahatsız. Onlara göre halk Reza Zarrap, bacanak, mahdum, enişte. Bir taraftan bölücü diğer taraftan rüşvetçi ile birlikte yürüyorsun. Senin yeni yol arkadaşların bunlar. Daha önce zamlar güncelleniyordu, şimdi hukuka darbe güncelleniyor” dedi.

HSYK teklifini “Yavuz Hırsız Yasası” olarak nitelendiren Vural, “Yolsuzluk ve hukuksuzluğu örtmek için Başbakan Meclisi, yasamatik gibi görüyor. Haramzadeleri korumak, gücünü halktan alanların görevi değil. İzmir’de soruşturmayı yürüten polisler, savcı görevden alındı. Böyle rezalet, hukuksuzluk olur mu? Bu işin yandaşı kalmadı. Şerefimizle yaşayacağız bu ülkede.” dedi.

Oktay Vural ayrıca, yolsuzluk iddiasıyla hazırlanan fezlekelerin Adalet Bakanı’na geldiğini ancak Meclis’e gönderilmediğini söyledi. Buradaki asıl amacın fezlekeleri seçim sonrasına bırakmak olduğunu vurgulayan Vural, fezlekelerin derhal ilgili makama ulaştırılması gerektiğini belirtti.

ZETE

Kaynak: http://zete.com/2014/01/oktay-vural-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0