Görüş Bildir
Haberler
Başarılı Teknik Adam G.Saray'ı Reddetmiş!

Başarılı Teknik Adam G.Saray'ı Reddetmiş!

Fatih
06.07.2014 - 23:12

Başarılı Teknik Adam G.Saray'ı Reddetmiş!

Galatasaray'ın, Dünya Kupası'nda yer alan Şili takımının teknik direktörü Jorge Sampaoli'ye teklif götürdüğü ancak Arjantinli'nin teklifi geri çevirdiği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile anlaşmadan önce başka bir ünlü teknik adama teklif götürdüğü ancak reddedildiği ortaya çıktı. Şili'nin El Mercurio gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılılar Şili Milli Takımı Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'ye yıllığı dört milyon dolardan iki yıllık sözleşme önerdi ancak 54 yaşındaki teknik adam bu teklifi geri çevirdi.

Önerilen sözleşmeye dair farklı detayları da paylaşan gazete, Galatasaray'ın ayrıca Arjantinli teknik adam için Şili Futbol Federasyonu'na iki milyon dolar ödemeyi taahhüt ettiğini de bildirdi. Sampaoli'nin, 2015'te Şili'nin ev sahipliği yapacağı Copa America'da takımın başında olmak istediği, bu yüzden teklifi geri çevirdiği, bunun üzerine Prandelli'ye gidildiği öne sürüldü.

Brezilya'nın ev sahipliğindeki Dünya Kupası'nda, ev sahibi ülkeye ikinci turda penaltılar sonucu elenen takımına oynattığı futbolla beğeni kazanan Jorge Sampaoli ve ekibinin federasyondan yıllık 1.8 milyon dolar aldıkları ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı, Dünya Kupası primi olarak da 1 milyon dolar almıştı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın