Görüş Bildir
Haberler
Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de Yarın Okullar Tatil mi? 21 Ocak Okul Var mı? Valilikten Açıklama Geldi mi?

Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de Yarın Okullar Tatil mi? 21 Ocak Okul Var mı? Valilikten Açıklama Geldi mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları  gelmeye devam ediyor. Ülke genelinde soğuk ve yoğun kar yağışlı bir hava etkisini gösteriyor. Yoğun kar yağışı ülkenin bazı şehirlerinde eğitim öğretimin akışında olumsuzluklara yol açıyor.  Bugün birçok ilde eğitim-öğretime ara verildiği valilikler tarafından açıklandı. Yarın Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de il merkezi ve ilçelerinde eğitime ara verilip verilmeyeceği öğrenciler ve velileri tarafından merak konusu oldu. Peki Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de yarın okullar tatil mi? 21 Ocak Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de yarın okul var mı? İşte tatil detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zorlu hava koşullarının oluştuğu ve yoğun kar yağışı görülen 43 ilde bugün eğitim-öğretime ara verildi. Valiliklerden peş peşe açıklamalar gelirken  21 Ocak Cuma günü hangi illerde kar tatili verildiği merak edilmeye başlandı. Peki yarın Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de Yarın Okullar Tatil mi?

Bartın, Karabük ve Gümüşhane'de Yarın Okullar Tatil mi?

Bartın, Karabük ve Gümüşhane Valiliklerinden 21 Ocak Cuma günü okulların tatil edilip edilmediğine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Söz konusu illerin valiliklerinden haber geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın