Görüş Bildir
Haberler
Barcelona'ya Transfer Olan Yusuf Demir Kimdir?

Barcelona'ya Transfer Olan Yusuf Demir Kimdir?

Burak Zihni
29.07.2021 - 15:37

Barcelona, Rapid Wien forması giyen 18 yaşındaki Yusuf Demir'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun satın alma opsiyonunun 10 milyon euro olduğu vurgulanırken Yusuf Demir'in Barcelona B forması giyeceği aktarıldı. Pekii Yusuf Demir kimdir? Buyurun içeriğimize: ⬇️

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona'da forma giyen Türk oyuncular

Barcelona'da forma giyen Türk oyuncular

Katalunya temsilcisi Barcelona'da daha önce Seyit Cem Ünsal, Rüştü Reçber ve son olarak Arda Turan oynamıştır. En yüksek bedelle transfer olan isim şu anda Galatasaray'da top koşturan Arda Turan'dır. Her ne kadar Avusturya milli takımında oynasa da aslen Trabzonlu olan Yusuf Demir de Türk'tür.

Yusuf Demir kimdir?

Yusuf Demir kimdir?

2 Haziran 2003 tarihinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da doğan Yusuf Demir, futbolcu bir ailenin çocuğudur. Akrabaları arasında futbol oynayan çok sayıda kişi vardır. Kariyerine Viyana'da başlar. Ardından adını futbol dünyasına duyurduğu Rapid Wien'e geçiş yapar.

Rapid Wien altyapısı dönemleri

Rapid Wien altyapısı dönemleri

Yusuf Demir alt yaş kategorilerinde terlettiği Rapid Wien formasını başarıyla taşır. Adım adım profesyonelliğe de göz kırpar. İlk sözleşmesini de kapar. 2019 yılından itibaren A takımda yer almayı başarır.

Rapid Wien yılları başladı

Rapid Wien yılları başladı

Yusuf Demir kısa sürede giydiği Rapid Wien formasıyla birlikte ligde 31 maça çıktı. Avrupa'da ise formasını 5 defa giydi. Toplamda 9 gol atıp 4 de asist gerçekleştirdi. Adı hep en yetenekliler arasına yazıldı. Performansıyla da büyük takımların listesine girdi.

Avrupa'dan talip yağdı

Avrupa'dan talip yağdı

Genç futbolcuyla ilk önce Amsterdam devi Ajax ilgilendi. Birçok futbolcuyu dünya sahnesine sunan kırmızı beyazlıların ardından menajerinin Manchester United ile görüştüğü iddia edildi. Ancak bombayı Barcelona patlattı. 10 milyon euro satın alma bedeliyle  Barcelona B'ye kiralanan Yusuf artık Katalan temsilcisinde oynayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yusuf Demir'in Avusturya kariyeri

Yusuf Demir'in Avusturya kariyeri

Yusuf Demir Avusturya'nın 28 Mart 2021 tarihinde Faroe Adalarını 3-1 yendiği maçta da 5 dakika sahada kalarak ilk kez forma giydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın