Görüş Bildir
Haberler
Barcelona Türk Yıldızı Sağlık Kontrolünden Geçirdi

Barcelona Türk Yıldızı Sağlık Kontrolünden Geçirdi

Batuhan
28.03.2014 - 12:23

Barcelona Türk Yıldızı Sağlık Kontrolünden Geçirdi

Barcelona sağlık ekibi Türk futbolcuyu kontrolden geçirdi. İmzalar atılmak üzere

Barcelona futbol tarihine geçecek ve Türkiye'yi de yakından ilgilendiren transfer bitmek üzere. İspanyol ekibinde ikinci kez Türk futbolcu forma giyemeye çok yakın. İspanyol ekibi Türk futbolcuyu Barcelona sağlık ekibinin de katıldığı organizasyonla kontrolden geçirdi. Önümüzdeki sezonun imzaları atılmak üzere.

İmzalar atılmak üzere

Almanya'nın Borussia Dortmund taklımında forma giyen İlkay Gündoğan, Barcelona takımı tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. İlkay için Manchester United'ın da devrede olduğu bilinirken İspanyol kaynaklarına göre genç orta saha artık Barcelonalı. Sürpriz bir şekilde Almanya'ya giden Barcelona sağlık ekibi, İlkay'ı sağlık kontrolünden geçirdi. Alman temsilcisinin üst düzey yetkilileri de durumu doğrularken henüz resmi imzaların atılmadığı ifade edildi.

Sürpriz kontrol

Barcelona kulüp doktoru Richard Pruna, sürpriz bir şekilde Dortmund'a giderek İlkay ile buluştu. İspanyol ekibinde Celta Vigo maçında yedek kulübesinde yer almayan kulüp doktırunun nerede olduğu merak konusuydu. Ekim ayında Alman kaleci ter Stegen'in imzası için Almanya'ya giden Barcelona, İlkay'ın babası ve amcası ile buluşup ilk görtüşmeyi gerçekleştirmişti. Ancak asıl gelişme bu hafta içinde yaşandı. İspanyol ekibinin kulüp doktoru Dortmund'a giderek İlkay'ı sağlık kontrolünden geçirdi.

Sakatlığı konusunda bilgi almak istene İspanyol kulübünin kısa zaman içinde transferi bitirmesi bekleniyor. İlkay Gündoğan, Rüştü Reçber'den sonra Barcelona'da forma giyen ikinci Türk futbolcu olacak.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ilkay-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0