Görüş Bildir
Haberler
Barçalı Oyuncuyu Prandelli Veto Etti!

Barçalı Oyuncuyu Prandelli Veto Etti!

Fatih
29.08.2014 - 22:53

Barçalı Oyuncuyu Prandelli Veto Etti!

İddialara göre; Barcelonalı yöneticiler Monaco'da Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a Alex Song'u teklif etti, Prandelli, transferi veto etti. 

Aylardır transferle yatıp kalkan Galatasaray’ın, Barcelona’da forma giyen Alex Song’la da ilgilendiği Türk ve Avrupa medyasında geniş yer bulmuştu. Konu ile ilgili haberlerde, sarı kırmızılıların Kamerunlu orta saha oyuncusunu çok istediği, ancak Barcelona’nın yüksek para talep etmesi nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edilmişti. Ancak, olayın aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

Hürriyet'în haberi şu şekilde

Dün Monaco’da gerçekleşen şampiyonlar ligi kura çekiminde Barcelona Kulübü yöneticileri ile Galatasaray Başkan Ünal Aysal, bir araya geldi. Yapılan futbol sohbeti sırasında Katalan ekibinin yetkilileri, kadroda forma şansı bulamayan Alex Song’u vermeyi teklif etti. Yani, Kamerunlu futbolcunun adı bu şekilde gündeme geldi. Alex Song’u Galatasaray’a teklif eden Barcelona Kulübü idi…

Başkan Aysal zaman geçirmeden bu teklifi teknik direktör Cesare Prandelli’ye iletti. Ancak İtalyan çalıştırıcı, Song’un bölgesinde Felipe Melo’nun yer aldığını hatırlatarak, “Song iyi bir futbolcu ama bizim bir stopere ihtiyacımız var” cevabını verdi.

Ünal Aysal da bunun üzerine Barcelona yetkililerinin Alex Song teklifine olumsuz yanıt verdi. Son olarak şunu da ifade edelim; eğer Galatasaray stoper bölgesine transfer yapamazsa, Song’un adı yeniden gündeme gelebilir.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/transfer/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0