Görüş Bildir
Haberler
Barbolini: "Yürekten Savaşıyorlar"

Barbolini: "Yürekten Savaşıyorlar"

Fatih
10.08.2014 - 21:32

Barbolini: "Yürekten Savaşıyorlar"

A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, 'Grand Prix uzun bir süreç ve takımım gerçekten yürekten savaşıyor' dedi.

Barbolini, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Dünya Bayanlar Grand Prix’sinde E Grubu 3. ve son maçında Almanya’yı 3-1 yenmelerinin ardından basın toplantısı düzenledi. Barbolini, çok mutlu olduğunu belirterek, “İki gün önceki atmosferi düşünürsek bu sonucu almamız düşünülemezdi. Çok mutluyum ve takımımı tebrik ediyorum. Grand Prix uzun bir süreç ve takımım gerçekten yürekten savaşıyor. Voleybol bu, kazanır ya da kaybedersiniz. Biz elimizden geleni yapıyoruz, önemli olan edindiğimiz tecrübeler” diye konuştu.

A Milli Takım Kaptanı Gözde Sonsırma ise çok iyi bir maç çıkardıklarını dile getirdi. İlk 2 set hatasız oynadıklarını ancak 3. sette bir düşüş yaşadıklarını ifade eden Sonsırma, “Bu, bayan voleybolunda olağan bir durum. Bu galibiyet final yolunda önemliydi” dedi.

Ankara seyircisine teşekkür eden Sonsırma, “Çok bilinçli bir seyirci vardı. Bizi çok güzel desteklediler” diyerek sözlerini tamamladı.

Almanya Milli Takımı’nın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti de Türkiye’yi tebrik ederek başladığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Türkiye hatasız oynadı, biz ise çok hata yaptık. Hatasız oynayan takımlar karşısında bu durumu yaşıyabiliyoruz. Elemelerin kalan bölümünde elimizden geleni yapacağız.”

Alman Milli Takımı Kaptanı Margareta Kozuch ise savaştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirterek Türkiye’yi tebrik etti.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/10/barboli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın