Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Barbaroslar 16. Bölüm Tek Parça Full İzle

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Barbaroslar 16. Bölüm Tek Parça Full İzle

Müge Kakşi
21.01.2022 - 00:49

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 16 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara çıkan dizi kısa sürede oldukça sevildi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener ve Pelin Akil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi en son 16. bölümüyle ekranlara gelmişti. Son bölümüyle heyecan dolu sahneler yaşatan dizinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 17. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Engin Altın Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Caner Topçu gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı en sevilen tarihi dizilerin başında geliyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm yine dopdoluydu. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16. bölüm yaşananlar ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. bölüm fragmanı…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Hristiyan birliği ile bir anlaşma yapmak için Venedikli Leonardo Barbarigo’nun getirilmesini bekleyen Pietro, kaleye Oruç Reis’in girişiyle büyük bir yıkıma uğramıştı. Baba Oruç bu hamlesiyle Akdeniz’de Türklerin hakimiyet sürdüğü tüm adaları ele geçirmeyi hedefleyen Pietro ve Hristiyan Birliği’nin planlarını nasıl bozacak ve Midilli’ye çevrilen topları nasıl engelleyecektir? Hızır, ele geçirdikleri Antuan ve Leonardo’dan mahzenden kaçmalarına Meryem’in yardım ettiğini öğrenmişti. Ağabeyi Pietro’nun öldürüleceği endişesiyle Leonardo’yu kaçırma girişiminde bulunan Meryem, Hızır’a asıl gerçeği söyleyecek midir? Hızır, Meryem’in bu ihaneti karşısına ne yapacaktır?

Şahin’den aldığı bilgiyle handaki Unita evraklarına ulaşan Isabel, kardeşinin tutulma ihtimalinin bulunduğu yeri keşfetmiş ve kendisine yardımcı olması için Oruç’a haber yollamıştı. Oruç’un gelmeyişiyle tek başına kalan ve etrafı yüzü kapalı adamlar tarafından sarılan Isabel ne yapacaktır? Onu kim, nasıl kurtaracaktır? Hüma, İskenderiye’de kuracağı atölye için Osmanlı’dan ahiler getirmeyi başarmıştı. Osmanlı’nın topraklarında giderek yükselişi karşısında Karabay ve Firuze ne yapacaktır?

Şahbaz, Barbaros kardeşlerin Akdeniz’de güçlenmesinden rahatsız olan Derya Beylerini yanına çekerek Oruç'a had bildirmelerini istemiş fakat hanı basan Piri Reis kılıcıyla onlara büyük bir gözdağı vermişti. Şahbaz ve Derya Beyleri bunun intikamını nasıl alacaklardır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 16. Bölüm Tek Parça Full İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın