Görüş Bildir
Haberler
Banyonuzu Değiştirme Vakti Gelmedi mi?

Banyonuzu Değiştirme Vakti Gelmedi mi?

Filli Boya
15.04.2015 - 02:22 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:35

Banyonuzu sıkıcılıktan kurtarın. Alışık olduğumuz banyo tasarımlarının dışına çıkmak o kadar da zor değil. Aradığınız cesareti sizin için hazırladığımız yazımızda bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düz ve sıkıcı fayanslar yerine kırmızı ve pembe çizgili fayanslar banyonuza harika bir hava katabilir. Fayansların köşelerine de değişik baskılar yaptırabilirsiniz.

Duvarlarınızın her birini bir rengin farklı tonlarındaki fayanslarla kaplayabilirsiniz. Çiçeklerle süsleyebileceğiniz bu tasarımla banyo keyfinizin süresini uzatacaksınız.

Daha sade bir tasarım için banyo duvarınızın yarısını beyaza yarısını krem rengine boyayabilirsiniz. Beyaz dolaplar ve tavanla bu şıklığı daha da artırabilirsiniz.

Kırmızı ve pembenin uyumlu renkler olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bir duvarı kırmızı bir duvarı pembeye  boyayın ve renkli detaylarla banyonuzu havalı bir hale getirin. Beyaz banyo dolabını duş perdesindeki desenlerle süsleyebilir, klozet kapağını pembe yapabilir, kırmızı ve turuncu puflarla banyonuzu daha da güzelleştirebilirsiniz. Yeni dekoratif iç cephe ürünümüz ‘İXİR’; hem duvarda hem de tavanda kullanılabilir olması, sarfiyat avantajı ve uygulama kolaylığıyla büyük faydalar sağlıyor… Pembenin ve kırmızının en güzel tonlarına iç cephe kartelamızdan ulaşabilirsiniz.

Aydınlık bir banyo için nane yeşili ve beyaz kombinini tercih edebilirsiniz. Fayanslarınızı beyaz aksesuarlarınızı nane yeşili yaparak aydınlık ve modern bir banyoya sahip olabilirsiniz. Ayna karşısına asacağınız deniz ürünlerinden yapılmış duvar süsleri banyonuza okyanus etkisi verecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarısı farklı renkteki duvarlar hoşunuza gittiyse size mavi ve beyaz kombinini öneririz. Beyaza boyayacağınız kısmı farklı bir dokuda tercih edebilirsiniz. Lavabonun yanına koyacağınız bir zambak beyaz dolaplarınızla uyum içinde olacak.

Farklı tasarımlardan hoşlananların seveceği bir başka renk kombinasyonu gece mavisi ve beyaz. Beyaz tuğlalarla kaplı duvarlarınızın yarısını gece mavisine boyayarak banyonuza klas bir hava verin. Ahşap küvet ve banyo dolabını da gece mavisine boyayarak kombinleyebileceğiniz bu tasarımı dar banyolara öneriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın