Görüş Bildir
Haberler
Bankayı Soyan Polis Çıktı!

Bankayı Soyan Polis Çıktı!

Onedio Medya
16.08.2014 - 02:57 Son Güncelleme: 16.08.2014 - 10:27

Bankayı Soyan Polis Çıktı!

İstanbul Sarıyer’de 2 ay içinde toplam 340 bin TL’lik banka soygunu gerçekleştiren soyguncunun polis memuru O.T. olduğu ortaya çıktı. Memur cezaevine gönderildi

İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki Zekeriyaköy’de 6 Mayıs’ta saat 17.20’de meydana gelen olayda, banka şubesinin kapanmasına yakın saatte içeriye giren silahlı ve kar maskeli soyguncu bankadan 40 bin TL para alarak kayıplara karıştı. Soyguncu, polisin helikopterli takibi sonucu aldığı paranın bir kısmını ormanlık alanda düşürdü.

2 saatte yakalandı

Soyguncu daha sonra ortadan kayboldu. Banka soygunu ile ilgili Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatırken, yaklaşık 2 ay sonra Tarabya’da bulunan bir banka şubesi aynı yöntemle soyuldu. Tarabya’da bankaya silahlı giren kimliği belirsiz soyguncu, bankadan 300 bin TL para alarak kaçtı.

Polis, soygunun bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Ardından kaçış istikametinden yola çıkarak 2 saatte şüpheliyi yakaladı.

Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şüphelinin kimliği polisleri şaşırttı. Soyguncu polis memuru O.T. çıktı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli olduğu belirlenen O.T.’nin Sarıyer’deki her iki banka soygununu da gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Girdiği maddi sıkıntıdan dolayı soygunları gerçekleştirdiği belirlenen O.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savaş Akın

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/bankayi-so...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0