Görüş Bildir
Haberler
Bakmayın Öyle Durduklarına! Şirinliklerine Aldandığınız An Sizi Öldürebilecek Kadar Tehlikeli 13 Hayvan

etiket Bakmayın Öyle Durduklarına! Şirinliklerine Aldandığınız An Sizi Öldürebilecek Kadar Tehlikeli 13 Hayvan

Begüm
07.08.2020 - 08:15

Bu kadar şirin olup nasıl öldürebilirler. 🙄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yavaş Loris

1. Yavaş Loris

Aşırı sevimli bir oyuncak gibi duran yavaş Loris göründüğü kadar masum bir hayvan değil. Yavaşlığı kadar dirseklerinde sakladığı zehri ile de ünlü olan bu canlı tek bir ısırığı ile kişinin ölümüne sebep olmaktadır.

2. Sessiz kuğu

2. Sessiz kuğu

Bu kadar asil ve güzel bir canlı nasıl zararlı olabilir dediğinizi duyar gibiyiz. Sessiz kuğular dünyadaki en agresif su kuşlarındandır ve çocuklarını korumak için ultra saldırgan olabilirler. Sadece kanatları ile bir adamın bacağını kırdıkları olmuştur.

3. Balon balığı

3. Balon balığı

Bu sevimli balık ne kadar tombil gibi gözükse de kendisi tehlike anında şişen bir balık ve dünyanın en zehirli 2. balığı ve herhangi bir panzehir hala bulunamadı. Zehri o kadar kuvvetli ki sizi dakikalar içerisinde felç edebilir.

4. Pallas kedisi

4. Pallas kedisi

Orta Asya'da yaşayan ve kedi ailesinin sevimli bir üyesi olan Pallas kedisi yalnız yaşamayı sever ve bu yalnızlık sevgisi çok vahşi olmasına sebep olur. Normal kedilerden 3 kat daha uzun ve güçlü dişlere sahiptirler. Tek bir ısırık ile bir tavuğun omurgasını ikiye bölebildikleri için onlardan uzak durmakta fayda var.

5. Kakım

5. Kakım

Bir gelincik türü olan kakımlar, gelinciklere göre daha vahşidirler ve hızlı koşabilir ve yüzebilirler. Oldukça küçük olmalarına rağmen kendilerinden büyük hayvanları kolaylıkla avlayabilirler, örneğin bir tavşanı tek bir ısırığı ile öldürebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Panda

6. Panda

O sevimlilikleri ile çok fazla hayranı olan pandalar 100 gram ağırlığında doğar ve 1.5 yaşında iken 50 kilo olurlar. Bambu yedikleri için ekstra güçlü ve sert dişleri olan pandaların ön ayakları da ekstra güçlüdür. Olası bir tehlike anında direkt saldırırlar ve ciddi yaralanmalara sebep olabilirler. Çünkü günde 12 saat bambu yiyen bir hayvanın dişleri ekstra kuvvetlidir!

7. Zehirli ok kurbağası

7. Zehirli ok kurbağası

Sarı, mavi, kırmızı, siyah gibi pek çok renkte bulunan zehirli ok kurbağaları her ne kadar eşsiz ve güzel görünse de kendisi dünyanın en zehirli hayvanları arasında alır. Sadece dokunarak bile felç kalabilirsiniz.

8. Kunduz

8. Kunduz

Aşırı minik ve sevimli duran bu hayvanların ön dişleri o kadar masum değildir. Tüm hayatları boyunca bir şeyleri kemiren kunduzların dişleri çok keskindir ve her yıl yüzlerce insanın ölümüne sebep olmaktadırlar.

9. Karıncayiyen

9. Karıncayiyen

Ne kadar tatlı görünse ve karınca ile beslense de karıncayiyenler oldukça tehlikeli hayvanlardır. Herhangi bir tehdit algıladığı anda pençeleri ve güçlü dişleri ile saldırmaya başlar. Karıncalarla beslenen bu arkadaşımız saniyeler içerisinde bağırsaklarımızı çıkarabilir.

10. Pars foku

10. Pars foku

Foklar nedense hep tatlı ve sevilesi gelmiştir. Pars foklarını da sevmek isteyebilirsiniz çünkü aşırı sevimliler ama sevmeden önce unutmamanız gereken bir şey var: Kutuplarda yaşayan en vahşi hayvan olan pars fokları penguenler ve yavru foklarla beslenirler ve besin kaynağı olarak bir insanı bile yerler, onlar için penguen ya da insan olmanızın hiçbir farkı yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cassowary

11. Cassowary
www.bushheritage.org.au

Avustralya'ya özgü uçamayan bir kuş olan Cassowary rengarenk boynu ile görenleri kendine hayran bırakabilecek bir güzelliğe sahip ama sadece bu kadarla kalmıyor, kendisi dünyanın en tehlikeli canlılarından biri. 58 kg ağırlığına ulaşabilen bu kuş dünyanın yaşayan en büyük 2. kuş türüdür ve oldukça keskin pençelerle güçlü bacaklara sahiptir. Aşırı hızlı koşan Cassowary herhangi bir yırtıcı hayvanı dakikalar içinde parçalara ayırabilir. Genel olarak agresif olan bu tür 1 metre yüksekliğe zıpladığı için tehlikesine tehlike katmaktadır.

12. Kirpi

12. Kirpi

Son dönemlerde sevimlilikleri ile kalbimizi fetheden kirpiler göründükleri kadar zararsız değiller. Tehlike hissettiği anda tıpkı bir ok gibi dikenlerini fırlatarak ciddi yaralanmalara ve bazen ölümlere sebep olmaktadırlar. O yüzden gördüğünüz bir kirpiyi sevmeden önce yanına sakince yaklaşın.

13. Amerikan geyiği

13. Amerikan geyiği

Tıpkı bir karikatür gibi görünen Amerikan geyikleri tehdit edilmeleri halinde dünyanın en tehlikeli hayvanına dönüşebilir. Şu ana kadar saldırıp öldürdükleri ve yaraladıkları insan sayısı yadsınamayacak kadar fazladır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
284
209
136
55
53
41
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Yine de hiçbiri korkutucu gelmedi bu hayvanları doğasına girip onlara karışmadıkça dünya için sıfır tehlikeleri var . Hiçbiri insan kadar korkutucu olamaz.

onur yekedüz

İnsanı listeyi koymayı unutmuşsunuz onlar bizi 1 kat öldürüyorsa biz onları 10 kat öldürüyoruz

Yeter Artık

Ama biz şirin değiliz ki

Naerendir

En tehlikeli hayvan turu olan insani unutmus yazan hanimefendi..cevreye cop atar,yere tukurur,iser,sicar,hayvanlari katleder,insanlari katleder ve bunu sadec... Devamını Gör