Görüş Bildir
Haberler
Bakan Pakdemirli Açıkladı: 'Zincir Marketler de Tanzim Satış Ürünlerini Satacak'

Bakan Pakdemirli Açıkladı: 'Zincir Marketler de Tanzim Satış Ürünlerini Satacak'

Batuhan
26.03.2019 - 16:00

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Migros, CarrefourSA, A101, Şok ve BİM Marketleri'nde tanzim satış koşullarıyla ürün satılacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Salihli Ziraat Odası'nda 'Çiftçi Buluşması' etkinliği öncesinde düzenlediği basın toplantısında 'tanzim satışlarla' ilgili açıklamalarda bulundu.

'110 tanzim satış noktamız var'

'110 tanzim satış noktamız var'

Pakdemirli konuşmasında tanzim satışla ilgili, Ankara, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Samsun, Gaziantep ve Trabzon büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere yurt çapında 110 noktada devreye aldıklarını, bu satışların kısa sürede hızlı bir netice vererek sebze meyve fiyatlarını yüzde 40-50 gerilettiğini söyledi.

"16 bin şubede aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunulacak"

"16 bin şubede aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunulacak"

Tanzim satış konusunda yeni bir adımın daha atıldığını kaydeden Pakdemirli, şöyle konuştu:

'Artık tanzim satış noktaları haricinde zincir mağazalara da mal tedarikini Tarım Kredi Kooperatifleri vasıtasıyla yapmaya başlıyoruz. Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM'in toplamda 16 bin şubesinde aynı tanzim satış koşullarıyla bu ürünler satışa sunuluyor olacak. Hızlı bir şekilde bu konuda da netice bekliyoruz. Tüketicilerimizin kaliteli ve ucuz sebze ve meyveye ulaşması anlamında alınmış önemli bir karardır.'

Bu gelişmeyi Pakdemirli Twitter hesabından da duyurdu

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
27
22
11
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merdan Rozyyev

Bırak tanzimi normal satış yapsınlar bize yeter. Az önce Migros'tan geldim. Patlıcan yok, soğan 2 TL'ye satılıyor ama öyle böyle değil yani. Çürük hepsi ve p... Devamını Gör

Fatih Öztürk

zararına ürün satıp o zararı yine zamla bizden çıkarıyor ve bundan kendine çıkar sağlıyor. böyle düzenin ....

Kayzer Soze

Ya tanzim koşullarıyla (fiyatlarıyla) mal satarsınız ya da sizi Fetöcü ilan eder bir gecede tüm malınıza çökerim, bir KHK`lık ömrünüz var ayağınızı denk alın.