Görüş Bildir
Haberler
Bakan Murat Kurum, Vatandaşlara Seslendi: 'Riskli Binalarda Oturmayalım, Enkaz Altında Can Aramak İstemiyoruz'

etiket Bakan Murat Kurum, Vatandaşlara Seslendi: 'Riskli Binalarda Oturmayalım, Enkaz Altında Can Aramak İstemiyoruz'

Şırnak'ta incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gündeminde dün Marmara'da meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem vardı. Önümüzdeki 5 yılda 1 buçuk milyon riskli konutu dönüştürmeyi planladıklarını belirten Bakan, vatandaşlara da seslenerek 'Riskli binalarda oturmayalım. Biz enkaz altında can aramak istemiyoruz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Kurum, konuşmasının bir bölümünde;

'İstanbul'da bir deprem yaşadık, 4.2 büyüklüğünde Marmara açıklarında bir deprem yaşandı. Deprem terör kadar tehlikelidir. Bakanlık olarak bir hedef ortaya koyduk. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde 1 buçuk milyon konutun dönüşümü noktasında. Ve bunun merkezi de İstanbul’dur. Bu konuda İstanbul’da bütün ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hemen hemen her ilçemizde bir projemiz var ve acil, öncelikli dediğimiz alanların dönüşümünü sağlama noktasında çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. 

Vatandaşlarımıza buradan bir kez daha duyurmak gerekirse riskli binalarda oturmayalım. Biz enkaz altında can aramak istemiyoruz. Vatandaşlarımızı aramak istemiyoruz. Gelin, biz her türlü işbirliğine hazırız. Her türlü projeye verilecek desteklere hazırız. Biz kararlı bir şekilde şehirlerimizi depreme hazır hale getireceğiz. Bu konudaki kararlığımız devam ediyor' dedi.

Bakan Kurum, bu sözleri nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu 👇

Bakan Kurum, bu sözleri nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
55
47
27
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ama vatandaş hobi olarak riskli binalarda oturuyordu. Madem bakanımız istemiş rezidanslara geri dönün adrenalin bağımlıları bu kadar yaramazlık yeter. Vatand... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

puahahaha adamlar sizin fukara cesetlerinizi aramak zorunda mı. sezarın hakkı sezara kardeşim güzel daşk geçiyorlar.

Metin Uzun

Risksiz binami var ? Bende seni bu iktidar enkazi altinda aramak istemiyorum ,sen git geviş getirmeye devam et.