Görüş Bildir
Haberler
Bakan Müezzinoğlu'dan Öz Eleştiri: 'Hatalarımız Var'

Bakan Müezzinoğlu'dan Öz Eleştiri: 'Hatalarımız Var'

Caner
01.11.2014 - 21:31
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hatalarımız Var'

Isparta'nın Yalvaç ilçesi'nde 17 kişinin öldüğü, 29 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybedenlerin cenaze törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, törenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti.

Basına kapalı yapılan ziyaret ardından açıklamada bulunan Müezzinoğlu, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Yaralı bir annenin, kazada ölen evladının acısını yaşadığını belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi:

'Öncelikli işimiz burada, diğer hastanelerdeki yaralıları tedavi ederek sağlıklarına kavuşturmak. Tabii burada baktığımızda olağanüstü tedbir kısmında hata ve eksikliklerimizin olduğunu görüyoruz. İnşallah bunun gerekli işlemleri yöneticilerimiz ve görevli arkadaşlarımızca yapılacak. Tedbir konusunda daha dikkatli olunup gerekli işlemler yapılacak. Tabi bizi en çok üzen olay araç haddinden fazla yolcu alınması, 25 kişilik araca iki katı vatandaş doldurularak yola çıkılması kazaya davet çıkaran olay oldu. Şoförün kendisi, eşi ve ailesinden birisini kaybetmesi çok vahim bir durum.'

İsmail AKKAYA-Atilla MEMİŞ- Nurettin ARKAN/ Konya DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/ispartada-iscil...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0