Görüş Bildir
Haberler
Bakan Eroğlu: 'Kandil'i Tamamen İmha Edeceğiz'

Bakan Eroğlu: 'Kandil'i Tamamen İmha Edeceğiz'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kütahya'da katıldığı bir temel atma töreninde konuşan Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili 'Tüm dünya bilsin, operasyonlar sonuna kadar devam edecektir. Kandil'i imha edeceğiz' dedi.

Kütahya’da DSİ tarafından inşa edilen tesislerin toplu temel atma ve açılış merasimine katılan ve buradan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Eroğlu,Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade ederek;

'Kardeşliğimizi pekiştirmek için bir gayret içine girdik. Ama PKK terör örgütü bunu istismar etti. Türkiye Cumhuriyeti ’bıçak kemiğe dayandı’ anlayışıyla operasyon yapmaya karar vermiştir. Bunların inlerini ve Kandili imha edeceğiz. Silah bırakılmadıkça bu operasyonlar devam edecektir. Şahadet şerbeti içmeye hazırız.' dedi.

Türkiye’nin kalkınmasını hazmedemeyenlerin büyük bir tezgah hazırladığını öne süren Eroğlu, 'IŞID, PKK ve DHKP-C. Bunlar üçlü terör şebekesi. Bizde aynı anda 3 hedefe müdahaleyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0