Görüş Bildir
Haberler
Bakan Bozdağ: 'Gözaltı Kararları Yasaya Uygun'

Bakan Bozdağ: 'Gözaltı Kararları Yasaya Uygun'

Batuhan
04.11.2016 - 11:06

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'daki terör saldırısının bombalı araçla düzenlendiğini, saldırıda polis ve sivil şehitlerin olduğunu açıkladı. Bozdağ ayrıca HDP'ye yapılan operasyonla ile ilgili de konuştu. Adalet Bakanı Bozdağ, 'Yapılan operasyon hukuk devleti ve Anayasa'ya uygun. Herkese uygulanan hukuk vekillere de uygulanıyor. Hukuka uymadılar gereği yerine getirildi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasına dair bir açıklama yaptı. Bozdağ, 'Yapılan operasyon hukuk devleti ve Anayasa'ya uygun. Herkese uygulanan hukuk vekillere de uygulanıyor. Hukuka uymadılar gereği yerine getirildi' diye konuştu.

Bozdağ şunları söyledi: 'Türkiye en az 10 tane terör örgütü ile eş zamanlı mücadele ediyor. Dünyada böyle bir ülke yok. Terörü sadece ülkenin kendi kaynaklarıyla belli bir yere getirebiliyorsunuz ama silahı başka yerlerden alıyor, lojistiği başka yerlerden alıyor. Terör konusunda bütün dünyanın samimiyet ve işbirliği halinde olması gerekiyor. Uluslararası toplum Türkiye’ye destek veriyor mu? Yeterince vermiyor.'

"Diyarbakır’daki saldırıda şehitlerimiz var"

"Diyarbakır’daki saldırıda şehitlerimiz var"

Bakan Bozdağ, Diyarbakır Bağlar'daki terör saldırısıyla ilgili  ''Bugün Diyarbakır’da Bağlar’da bir aracın patlatılması sonucu pek çok vatandaşımız yaralandı, bazı vatandaşlarımız ve polislerimiz şehit oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye terörle etkin bir mücadele yürütmektedir.' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
38
30
22
9
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Su anda sitedeki pkklilar kuduruyor, kudurun aciz kopekler. BIr akp yanlisi degilim ama kopeklerin havlamasi beni mutlu ediyor. Gotunuzden umarim kan alirlar... Devamını Gör

Hüsnü Çiçek

yasaya uygun bişey yaparken interneti neden yasaklarsınız ?

Ankhe

"Türkiye terörle etkin bir mücadele yürütmektedir." Yemin ediyorum sığırsınız!! Bu palavralara inananlar siz de sığır oğlu sığırsınız!!