Görüş Bildir
Haberler
Bakan Avcı'dan Tatilde Ödev Yapan Öğrencilere 'Suçüstü'

Bakan Avcı'dan Tatilde Ödev Yapan Öğrencilere 'Suçüstü'

Ankara'da bir restoranda ödev yapan öğrencileri gören Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü'nü aradı, bakanlığın kararına rağmen çocuklara ödev veren okulların soruşturulması için talimat verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Avcı, gittiği restoranın oyun bölümünde ödev yapan çocukları görünce, okullar hakkında inceleme başlattırdı.

Çalışma arkadaşlarıyla birlikte dün akşam yemeği için bir restorana giden Bakan Avcı, restoranın girişinde çocuklar için ayrılmış oyun odasında atlıkarınca üzerindeki çocuklarla sohbet etmek istedi. Çocukların yanına giden Avcı, öğrencilerin ellerindeki kitap, defter ve kalemleri gördü. Çocuklar bir yandan da yarıyıl tatili için verilen ödevlerini yapıyorlardı.

Bakan öğretmene not gönderdi

81 ilin İl Milli Eğitim Müdürlüklerine, öğrencilere tatilde ödev verilmemesi ile ilgili yolanan genelgeye rağmen öğrencilerin ödev yaptığını gören Bakan Avcı, hem ilgili özel okulun yetkilisini, hem de Ankara İl Millî Eğitim Müdürü'nü aradı.

Avcı, konunun araştırılması ve gereken işlemin yapılmasını istedi. Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ödev yasağını delen okullar hakkında inceleme başlattı. 

Avcı, öğrencinin elindeki ödev kitapçığına da Sevgili öğretmenim ????' şeklinde bir not düştü ve altına adını yazdı.

Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
59
29
15
10
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ali kaya

o nasıl baslık oyle ya cocukların uzerıne napıyosun sen yat yere yat yere rıza baba sucluyu yakaladık dıye geldıler sandım

deli-sabit

"Sevgili Öğretmenim???"...Siz beni takmıyor musunuz, neden talimatlarım kaale alınmıyor acaba?