Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunu Dizisinin Ünlü Oyuncusu Cemre Baysel Ameliyat Oldu

Baht Oyunu Dizisinin Ünlü Oyuncusu Cemre Baysel Ameliyat Oldu

dila bahar
30.10.2021 - 12:02

Son zamanlarda oyunculuğu ve güzelliği ile sık sık gündeme gelen oyuncu Cemre Baysel hayranlarını korkuttu. Cemre Baysel ameliyat oldu. Birlikte yer aldıkları Baht Oyunu dizisinde rol arkadaşı olan sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın çektiği hastane odası fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Cemre Baysel 'Bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum' dedi. İşte Cemre Baysel’in ameliyat süreci… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandıran Cemre Baysel, operasyon geçirdi. Hastanede sedyede yatarkenki fotoğrafını sevenleri ile Instagram hesabından paylaşan Baysel, ameliyat olduğunu ifade etti ve sağlık durumuyla ilgili verdi.

Son dönemlerde özel hayatı ve oyunculuğu ile gündeme gelen Cemre Baysel sevenlerini korkuttu. Oyuncu Cemre Baysel ameliyat oldu. Sosyal medya hesabında geçirdiği ameliyatla alakalı şu sözleri paylaştı; 'Benim kocaman ailem! Birkaç gün önce bir operasyon geçirdim. Sanki bunu hissetmiş gibi beni çok merak etmişsiniz. Ben iyiyim. Bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum. Bundan sonrası bol dinlenme. Eski sağlığıma kavuşmak için bir süre evdeyim. Durumumu açıklamayı, beni seven sayan insanlara borçluydum. Herkese çok sevgiler.”

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel, Baht Oyunu dizisi ile ekranlara geldi. Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur. Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir.

CEMRE BAYSEL DİZİLERİ

2020- Sol Yanım (Biricik)

2018 – Elimi Bırakma (Melis)

2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze)

2017 – İsimsizler (Gülperi)

2014 – Yeşil Deniz (Gonca)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
19
15
11
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın