Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunları'ndan İlk Tanıtım Geldi! Baht Oyunları Konusu Ne?

Baht Oyunları'ndan İlk Tanıtım Geldi! Baht Oyunları Konusu Ne?

Sunay Korkmaz
06.05.2021 - 10:49

Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu ve yapımcılığını ve proje tasarımını ise Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Baht Oyunları dizisinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Peki Baht Oyunları dizisi konusu ne? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı Baht Oyunları dizisinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunları İlk Tanıtım Filmi

Baht Oyunları Konusu Ne?

Baht Oyunları Konusu Ne?

Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak. Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın