Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: ‘Sinan Oğan Saray Projesi’

Bahçeli: ‘Sinan Oğan Saray Projesi’

ATKN
16.11.2015 - 11:02

Mahkemenin 2 Kasım'da Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ile ilgili verdiği 'ihraç kararına iptal' kararını 'Bu bir Saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu?' sözleriyle eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay yapmamak için tüm yetkisini kullanacağını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP lideri Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, dün MHP il başkanları ile bir araya gelerek başkanlardan tam destek aldı.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP’ye yönelik eleştirilere İl Başkanları Toplantısı’nda tepki göstererek '1 Kasım sonrası, aynı anda CHP ve MHP’de olağanüstü kurultay istenmesi tesadüf değildir. HDP’de böyle bir talep neden yok mesela' dedi. 

'Kobani olayları sonrası HDP ile ilgili neden harekete geçmediler?'

Bahçeli, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan hakkında verilen, partiye dönüş kararını da şu sözlerle eleştirdi: “Sinan Oğan kararı yargının siyasallaşmasının göstergesidir. Tesadüf değildir. Bu bir saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu? 20 gündür girilemeyen iller var. Kobani olayları sonrası HDP ile ilgili neden harekete geçmediler?”

'Alayı gelsin'

'Alayı gelsin'

Kurultay isteyen muhaliflere “Alayı gelsin” çıkışını yapan Bahçeli, “Hak etmeyenlerin” kurultay salonuna giremeyeceğini ifade etti.

Mahkeme, Oğan'ın ihraç kararını iptal etmişti

Mahkeme, Oğan'ın ihraç kararını iptal etmişti
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkeme, MHP Disiplin Kurulu'nun Ağustos ayı sonunda partiden ihraç ettiği eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın ihraç kararını iptal etmişti. Kararı Twitter'dan duyuran Oğan, 'Adalet tecelli etmiştir. Mahkeme hakkımda verilen hukuksuz ihraç kararını kesin olarak iptal etmiştir' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
12
8
3
3
2
0