Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Rüşvete Din Dairesinden Kılıf Bulmaya Çalışan Şeytani Emeller Mutlaka Kaybedecektir'

Bahçeli: 'Rüşvete Din Dairesinden Kılıf Bulmaya Çalışan Şeytani Emeller Mutlaka Kaybedecektir'

Caner
02.01.2015 - 20:38
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yayınladığı mesajında: 'Din sömürüsü yapan ve dinle kandıran günahkarlar, rüşvete din dairesinden kılıf bulmaya çalışan şeytani emeller mutlaka kaybedecektir. O'nun ulvi ismini çıkarlarına alet edenler, şiddeti, zulmü, hırsızlığı kabullendirmeye kalkışanlar iki dünyalarını da zelil edenlerdir' ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, Mevlit Kandili nedeniyle takipçileriyle paylaştığı mesajı şöyle:

'Bazen ateşin içinde gül doğar, adı İbrahim olur. Bazen felaketin üstünde kurtuluş gemisi yüzer, aleme Nuh diye nam bırakır.

Balığın karnında şükür ve dua meyve verir, insanlık Yunusla kavuşur; asa ejderha olur, tutan el Tur Dağı’ndan inen Musa diye gönüllere işler. Güzellik ete kemiğe bürünür kuyulardan Yusuf olarak taşar, kimi zaman sabır ve metanet tırmandığı zirvelerden Eyüp ismiyle kanat açar. Öyle bir an gelir ki, gökteki ay ikiye bölünür, rahmet, merhamet ve iman miracı Muhammet Mustafa nur gibi doğar ve sevda olur kalplere girer. Bugün muazzam bir doğuşun, beşeriyeti, mahlûkatı baştan başa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin 1444.yıl dönümüdür. Bugün adalet ve ahlakın; cömertlik ve hoşgörünün; iyilik ve temizliğin; huzur ve selametin ilahi burcu olan Efendimizin doğum günüdür. Aziz Peygamberimiz, karanlık dünyanın sönmeyecek kandili, kurumuş vicdanların ebedi ilacı, taş kesilmiş yüreklerin bereketli vahasıdır. O’nun doğumu mübarek ve muhteşem bir nimetimiz; O’nun tebliği, O’nun vahiy sıcaklığı manevi kılavuzumuzdur. İstismar edilen barış kavramı Efendimizle gerçek manasını bulmuş, her neviden kötülük ve kötü davranış O’nunla mahkûm edilmiştir. Ne mutlu bizlere ki, O’nun ümmetindeniz. Ne mutlu bizlere ki, O’nun izinden yürüyor, mirasıyla övünüyor ve buna layık olmaya çalışıyoruz. Efendimiz, Allah’ın izni ve emriyle; yalanı reddetmiş, riyaya yüz çevirmiş, münafıklığı dışlamış, haram ve haksızlığı ateşe vermiştir. Sözleri kurtuluşa davettir, üslubu muhabbete davetiyedir, hayatı hepimize örnek, tüm insanlığa umut kapısıdır. Ahlaksızlığın ve adaletsizliğin korkunç seviyelere ulaştığı şu günlerde, Efendimizin emanetlerini hakkıyla yaşamak daha da önem kazanmıştır. Din sömürüsü yapan ve dinle kandıran günahkarlar, rüşvete din dairesinden kılıf bulmaya çalışan şeytani emeller mutlaka kaybedecektir. Efendimiz; hidayetin şafağıdır, hikmetin güneşidir, kemale ermenin, kendini bilmenin, kalple dil arasındaki tutarlığın künhüdür. O’nun ulvi ismini çıkarlarına alet edenler, şiddeti, zulmü, hırsızlığı kabullendirmeye kalkışanlar iki dünyalarını da zelil edenlerdir. Efendimiz, iman dünyamızın rehberi, var oluşumuzun sırrına vakıf olmuş Allah sevgilisidir. İslam aleminin bugünkü iç karartıcı tablosunun aşılmasının, Hz. Peygamber’in olması gerektiği gibi tanıyıp tanıtmaktan geçtiğine inanıyorum. Muhtaç olduğumuz çarenin, ihtiyacını duyduğumuz iyi halin Efendimiz’in manevi öğüt ve davranışlarında saklı olduğunu düşünüyorum. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. Yanlışa düşmüş, yozlaşmış ve manen tükenmiş cehennem ehli arasına koymasın. Siz değerli takipçilerimin hem yeni yılını tebrik ediyor, hem de mübarek Mevlit Kandilini dualarımla birlikte kutluyorum. Unutmayın, 2015 ümit yılıdır, 2015 uyanış yılıdır, 2015 tertemiz vicdanların ülke ve milletine sahip çıkacağı zafer yılıdır.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0