Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Rektör Atamasına Karşı Çıkanların Saldırı Üssü Marjinal Örgütlerdir'

Bahçeli: 'Rektör Atamasına Karşı Çıkanların Saldırı Üssü Marjinal Örgütlerdir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

MHP lideri, Boğaziçi protestoları ile ilgili olarak 'Boğaziçi Üniversitesi'nde ataması yapılan rektöre itiraz edenlerin saldırı üssü marjinal örgütlerdir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

'Biz dünyanın en gözde ve en zorlu coğrafyasında yaşayan bir milletiz. Ne tarihimizi, ne coğrafyamızı değiştirme imkanına ve isteğine sahibiz. Daha güçlü geleceği inşa etmek elimizdedir. 

Dış güçlerden namertçe medet umanlar, alayınızı uyarıyorum. Akıbetiniz mahvoluştur. Cumhur İttifakı düşmeden bu vatanı bölemezsiniz, bu milleti karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan. Türk Milleti'nin hassasiyetleri ile oynamak hiç kimseye bir fayda sağlamayacaktır. Türkiye düşmanlarının dolduruşuna gelip maşalık görevine talip olanlar maşeri vicdan önünde sonuna kadar hesap vereceklerini unutmasınlar.'

'Öğrenci başka terörist başkadır'

'Öğrenci başka terörist başkadır'

'Boğaziçi Üniversitesi'nde ataması yapılan rektöre itiraz edenlerin saldırı üssü marjinal örgütlerdir. Bir öğrencinin DHKP-C'li ile ne işi olur. Rektör atanması yasal olabilir ama demokratik değil diyenler; kendi düşüncenizden başka olan her fikre hazımsızlık göstermeniz demokrasinin neresindedir. 108 kişiden 101'nin Boğaziçi ile ilişiği yoktur. Evlatlarını üniversiteye gönderen muhterem analarımız çocuğunuz bu örgütlerin eline düşerse memnun olur musunuz? Kılıçdaoğlu, Türkiye'nin evlatlarını serbest bırakın diyor. Kendisine göre hava hoş. Muhterem analarımız, evlatlarınıza sahip çıkın. Öğrenci başka, terörist başkadır. Hain başka, kahraman başkadır. Bunların birbirlerine karıştırılması felakettir. Öğrencilerimizin endişelerine kulak vermek elbette görevimizdir. Fakat terör örgütleriyle irtibatlı olanlar öğrenci değil suçludur.'

'Arka kapıda buluşmayın'

'Arka kapıda buluşmayın'

'HDP heyetinin CHP heyetiyle görüşmesinden hemen sonra ortak basın toplantısı CHP'nin kurnazlığı nedeniyle yapılamamış, HDP kendi çalmış kendi oynamıştır. Anlaşılan o ki CHP Genel Başkanı, sosyal mesafe koymuştur. CHP ile HDP kimi kandıracaklarını zannediyorlar. Madem basının karşısına çıkmaya cesaretiniz yok, o zaman niye görüşüyorsunuz? Haydi korkuyorsunuz diyelim, o zaman neden yürek yemiş gibi konuşuyorsunuz. Birbirlerinin yanında dahi duramayanlara Türkiye emanet edilir mi? Arka kapıda buluşmayın, aile fotoğrafına girmekten kaçınmayın, çıkın sahneye de boyunuzu görelim, kaç kilo olduğunuzu öğrenelim.

İzmir Büyükşehir Belediyesi devlet içinde devlet değildir. Eğer belediye dış finansman kullanacaksa bunun onay makamı Hazine ve Maliye Bakanlığı'dır. İzmir'de özerk bir yönetim kuruldu da haberimiz mi olmadı?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
18
16
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sarpantt2

....dedi arkadaşı çakıcı olan adam.

Oğlum seni kimse sallamıyor hâlâ anlamadın mı sen? Bu da kendisine milliyetçi der.

Halil Değerli

Bu adam ülkeyi yoruyor.... ...... 🤪😡🤪