Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'PKK Konuşur, AKP Yapar'

Bahçeli: 'PKK Konuşur, AKP Yapar'

Ulaş
13.05.2015 - 22:47

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat mitinginde AK Parti sloganına gönderme yaparak 'PKK konuşur, AKP yapar. İmralı canisi konuşur, AKP yapar. BOP konuşur, AKP yapar.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat mitinginde 'Bizim konuşmaktan bile yüzümüzün kızardığı ne kadar ayıp ve edepsizlik varsa onlar heyecanla yapmaktadır. Biz rüşvetin kötülüğünü konuşuruz, onlar yaparlar. Biz hırsızlık dehşetinden konuşuruz, onlar yaparlar. Biz hıyanetin, işbirlikçiliğinin, yalancılığın ve ikiyüzlülüğün iğrençliğinden konuşuruz, onlar heves ve iştahla yaparlar. Dahası başkalarının konuştuklarını aynen de tatbik ederler. PKK konuşur, AKP yapar. İmralı canisi konuşur, AKP yapar. BOP konuşur, AKP yapar.'dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında partisince organize edilen Tokat mitinginde seçmenlere seslendi. Bahçeli, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidara yüklendi.

"13 YILLIK İKTİDARDA YOLSUZLUK BİTİRİLMİŞ MİDİR?"

"13 YILLIK İKTİDARDA YOLSUZLUK BİTİRİLMİŞ MİDİR?"

7 Haziran'da yapılacak seçimin çok önemli olduğunu ifade eden Bahçeli, 'Ya huzur kazanacak ya da hüsran ipi göğüsleyecektir. Ya zillet kazanacak ya da milli onur ve ziynet karlı çıkacaktır. Ya millet kazanacak ya da milliyetsizler istikbalimizi karartacaktır. Başka bir seçenek kalmamıştır. Artık sinsi oyunlar bitmelidir, artık rezalet serüvenleri kapanmalıdır, ihanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır. Tokat'ın beklemeye tahammülü kalmamıştır. Oyalanacak vakit yoktur. İhmalle, ataletle, aymazlıkla geçecek zaman da kalmamıştır. Şimdi sizlere soruyorum, yüksek sesle cevap vermenizi bekliyorum; AKP hükümetinin 13 yıllık iktidarında yoksulluk bitirilmiş midir? Terör ortadan kalkmış mıdır? İhanet ve yıkım tehlikesi azalmış mıdır? Ya şimdiki gibi 'hayır' diyerek ihanetin belini kıracak ve kökünü kazıyacağız ya da ihanet cephesinin Türk milletinin yaşama iradesini kırarak ülkeyi kanlı bir bölünme ve çatışma sürecine sokmasına seyirci kalacağız. Bunu görmemek için, derin bir uykuya dalmış olmak, büyük bir gaflete sürüklenmek veya Erdoğan ve Davutoğlu gibi hıyanete boyun eğmek yetecektir. Bu rezalete, bu ihanete 'dur' demenin, direnç ve tepki göstermenin zamanı çoktan gelmiştir. İnanıyorum ki Tokatlılar ve ülkemizin her yöresindeki kardeşlerim de aynı inançla haykıracak ve teslimiyete karşı bizimle yürüyecektir. Tavize karşı bizimle yürüyecektir. Sömürüye karşı bizimle yürüyecektir.' şeklinde konuştu.

"PKK KONUŞUR, AKP YAPAR; İMRALI CANİSİ KONUŞUR, AKP YAPAR"

"PKK KONUŞUR, AKP YAPAR; İMRALI CANİSİ KONUŞUR, AKP YAPAR"

Hükümetin, 'onlar konuşur biz yaparız' diye sloganlarının olduğunu dile getiren MHP Lideri Bahçeli, 'Saray güdümlü Davutoğlu isabet buyurmuştur. Çünkü bizim konuşmaktan bile yüzümüzün kızardığı ne kadar ayıp ve edepsizlik varsa onlar heyecanla yapmaktadır. Biz rüşvetin kötülüğünü konuşuruz, onlar yaparlar. Biz hırsızlık dehşetinden konuşuruz, onlar yaparlar. Biz hıyanetin, işbirlikçiliğinin, yalancılığın ve ikiyüzlülüğün iğrençliğinden konuşuruz, onlar heves ve iştahla yaparlar. Dahası başkalarının konuştuklarını aynen de tatbik ederler. PKK konuşur, AKP yapar. İmralı canisi konuşur, AKP yapar. BOP konuşur, AKP yapar. Müslüman katilleri konuşur, AKP yapar. Türk düşmanları konuşur, AKP özene özene yapar. AKP, yeni Türkiye yolunda ikinci yarı için yola çıkıyormuş. Bunlar Cumhuriyet'e 'reklam arası' diyecek kadar milli duygudan uzaktır. Şehide 'kelle' diyecek kadar milli değer ve manevi emanetlerden kopuklardır. Vatan topraklarını bırakıp kaçacak kadar da korkak ve vatansızlardır. Eğer, AKP yangını, AKP felaketi durdurulamazsa; Türkiye aşama aşama tükenecek, kül olacaktır. Bu gidişe hiçbir vicdan sahibinin göz yumması mümkün değildir. Bu vahim tablonun farkına varmış milliyetçiler müdahale etmeye hazırdır ve kararlıdır. Bu ateşi söndürme günü gelmiştir.' ifadelerini kullandı.

'PKK'YLA BAŞKANLIK PAZARLIĞI YAPTILAR'

'2002'de sıfır düzeyinde teslim alınan terör, AKP ile yeniden artmıştır. Bölücülük zemin ve taban bulmuştur. Çözülme süreci Türkiye'yi temellerinden sarsmıştır.' diyen Devlet Bahçeli, şöyle devam etti:

'PKK'yla yürütülen pazarlıklar bölünme heveslerini cesaretlendirmiştir. 'Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi' adı altında PKK ile müzakere yaptılar. Yıllardır terör örgütüyle Türkiye'yi masaya yatırdılar. Bunlarda milli iffet ve haysiyet kalmamıştır. Erdoğan, ihanet sürecine hayatını koyduğunu defalarca söyledi. PKK'nın siyasi şubesi HDP'yi saraylarda ağırladı, İmralı canisinin mesajlarını okuttu. Sıkıyı görünce dönüp, 'devlet terör örgütüyle masaya oturmaz, oturursa çöker' dedi. PKK'yla başkanlık pazarlığı yaptılar. Al-ver sürecinde başkanlığa karşılık federasyon ve özerkliği vaat ettiler. Bölünme temalı yeni Anayasa konusunda fikren ve ilkesel bazda uzlaşmaya vardılar. Kobani'ye Barzani'nin geçişini sağladılar. Teröristleri alkışladılar, PYD-PKK'ya alan açtılar. Erdoğan'a Tokat'tan sesleniyorum; Başbakan iken hani Meclis kürsüsünden esip gürlüyordun? Botan çayında serinleyecektin, Zap suyu gibi coşacaktın, Dicle gibi barışa akacaktın? Ne oldu söylediklerin? Nerede kaldı sözlerin? Hani Cudi'de yediverenler, Ağrı'da çiğdemler, Munzur'da kardelenler toplayacaktın? O devirde otuz bin insanımızın katiliyle kucaklaşırken öyle diyorlardı. Caniye müzakere konağı hazırlarken, İmralı'ya özel sekreterli ihanet bürosu açarken, Habur'da katilleri karşılarken utanmadan sıkılmadan bizleri suçluyorlardı. Kandan beslendiğimizi söylüyorlardı. Oysa biz diyorduk ki, bu yaptığınız tepeden tırnağa yanlıştır. Bunun sonunda bölücülüğü azdırırsınız. Ayrılma tehlikesini coşturursunuz. Milleti birbirine düşürürsünüz. Terörist namlusu milletimizin ensesinde durursa sonuç alınmaz. Kandil'i ortadan kaldırmadan, teröriste merhamet olmaz. Ya kendiliklerinden bütün silahlarını tümüyle teslim ederler. Bütün militanlarıyla beraber Türk ordusuna teslim olurlar.'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yapılan mitingin ardından sevgi gösterileri arasında Tokat'tan ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0