Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Onların Yaptığı Burnu Kesik BMC Gibi'

Bahçeli: 'Onların Yaptığı Burnu Kesik BMC Gibi'

adem kara
26.03.2014 - 15:12 Son Güncelleme: 26.03.2014 - 15:13

'Bush'un Kızı da Bunu Yapıyor'

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bozkurt işaretiyle yeni bir tartışma başlatan Kılıçdaroğlu'nun eleştiren Bahçeli 'Bush'un kızı da bunu yapıyor' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da Mansur Yavaş ile birlikte halkı selamladığı sırada kendisini 'bozkurt' işaretiyle selamlayan vatandaşa aynı şekilde karşılık vermesi büyük yankı uyandırmıştı.

'BUSH'UN KIZI DA BUNU YAPIYOR'

Memleketi Osmaniye'de vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ilginç bir göndermede bulundu. Bahçeli, vatandaşlara kurt işaretinin nasıl yapılacağını tarif ederek 'Aranıza masumca gelip hele hele şimdi şu kurtu yapmayan kaldı mı? Ama televizyojnda bir bakın gerçeğini göreceksiniz. Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken burnu kesik BMC gibi... Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Şu vaziyette ABD'deki Heavy Metalcilerdir bunlar. Bush'un kızı da bunu yapıyor böyle... CHP Genel Başkanı Kurdun ne olduğunu bilmediği gibi burnu kesik kurt ile oy avcılığı yapıyor. Bülent Arınç da çıkmış bunun ukalalığını yapıyor. Bunlara Kurdun ne olduğunu gösterecek misiniz? Allah sizden razı olsun' dedi.

Haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/bahceli-den-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0