Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Teşhisi: 'Aşıda Güvensizliği Körükleyenler Kovid-19'un Mutasyona Uğramış Türevleridir'

Bahçeli'nin Teşhisi: 'Aşıda Güvensizliği Körükleyenler Kovid-19'un Mutasyona Uğramış Türevleridir'

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'Aşı konusundan tartışmaları kamçılayıp güvensizliği körüklemek isteyenler KOVİD-19’un mutasyona uğramış siyasi türevleridir. Bunlar acınacak haldedir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. '2020 yılında insanlık vahim bir hastalığa yakalanmış, doğal afetler, terör saldırıları, ekonomik yıkımlar, sosyal huzursuzluklar, asimetrik mücadeleler, ticaret anlaşmazlıkları, bölgesel çatışmalar, küresel siyasi cepheleşmeler neredeyse yılın tamamına hâkimiyet kurmuştur' diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Türkiye salgına karşı hayranlık uyandıran bir direniş göstermiştir"

"Türkiye salgına karşı hayranlık uyandıran bir direniş göstermiştir"

'Bu yıl içinde huzur, refah ve istikrar mumla aranmıştır. Bütün olumsuzluklara rağmen 2020’de Türkiye istikrarla temellendirdiği diriliş ve yükseliş ruhunu muhafaza etmiş, mesela KOVİD-19 hastalığına karşı hayranlık uyandıran bir mücadeleyle direniş göstermiştir.

İnsanı merkezine alan medeniyet ölçülerimiz sosyal devlet anlayışının ilkeleriyle yekvücut olurken, devlet-millet dayanışması zirve düzeyde tecelli etmiş, salgının toplumsal ve ekonomik tahribatları en aza çekilmiştir. Dürüst insanlar bu gerçeği teyit ve itiraf edecektir.

Aşı konusundan tartışmaları kamçılayıp güvensizliği körüklemek isteyenler KOVİD-19’un mutasyona uğramış siyasi türevleridir. Bunlar acınacak haldedir. Milletimizde kuşku ve tereddüt uyandırmak, yalanı ve yozlaşmayı servis etmek ahlak ve vicdan krizidir.'

Demirtaş'ı hedef aldı

Demirtaş'ı hedef aldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin derhal serbest bırakılması yönünde karar aldığı HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Bahçeli, şöyle dedi:

'Bir teröristin tutuklu bulunduğu cezaevinden tıpış tıpış çıkarılacağını söyleyen kimliksiz garabetler, 2020’de provokasyonlarına hız verseler de milli gönüllerde kaybetmişler, milli gelecekte tesirsiz bir gölgeden farksız olacaklarını şimdiden belgeleyip belli etmişlerdir.

Patır patır cinayet işleyen katilleri azmettiren, bunlara yardım ve yataklık yapan canilerin tıpış tıpış serbest kalacağı bir dünya, bir Türkiye yoktur. 2020’nin karanlığında sonuç alamayanların, 2021’in umut ve huzur ikliminde başlarını kaldırmaları ham bir hayaldir.'

"Türban üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmayı planlayanlar yeniden sahnede"

"Türban üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmayı planlayanlar yeniden sahnede"

Bahçeli, CHP'li eski Bakan Fikri Sağlar'ın türban çıkışına tepki gösterdi:

'Tahammülsüz, saygısız ve despot bir siyaset kulvarından sivrilip ön plana çıkanların milli ve manevi değerlerimizle kavgaya tutuşmaları ülkemize çok şey kaybettirmiştir. Nitekim başörtüsü veya türban üzerinden yeni bir kutuplaşma sayfası açmayı planlayanlar yeniden sahnededir.

Türbanı irticai faaliyetlerin üniforması gören, türbanlı bir hakimin adaletinden kuşku duyan zatın ve onun gibi düşünen zevatın ne demokrasiyle, ne inançlara saygıyla, ne de insanlık onuruna bağlılıkla ilgileri vardır. Bu dil ayıplı ve sakıncalı bir dildir.

Millete rağmen siyaset yapmayı amaç görenler, milli ve manevi emanetlerle kıyasıya hesaplaşmayı hedefleyenler Türkiye’nin sırtındaki habis kamburdur. Hala başörtüsüne husumet duyanların insan ve inanç haklarına faşizmin ve totalitarizmin prizmasından baktıkları çok açıktır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
19
18
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mutasyona uğramış hali derken kendini ifade ediyor saray köpeği!!

Halil Değerli

Vezir-i Azam Devletlû Bey'de.... Reis'in yanında mutasyona uğrayarak "Tırtıl Adam" a dönüştü.... ..... 🤪😡🤪

Dean Winchester

Ne anlatıyon acaba sen ya :DDD