Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Hedefindeki Yavaş: 'Hakkımdaki Siyasi Açıklamalara Yanıt Vermeyeceğim'

Bahçeli'nin Hedefindeki Yavaş: 'Hakkımdaki Siyasi Açıklamalara Yanıt Vermeyeceğim'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medyadan, Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına cevap verdi. Yavaş açıklamasında 'Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mansur Yavaş Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

'Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2.5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.

Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 Milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim.'

Bahçeli, Yavaş hakkında 'Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
74
7
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayse Kaynak

Bu adam kesinlikle Cumhurbaşkanı olmalı.

DoctorWhat

bunu da cumhurbaşkanlığına bağlanmazsın ya. adam tam aksine "belediyeciyim ben siyasetçi değil" diye bağırıyor hala da taciz ediyorsunuz adamı.

Kata kulli

Açıkcası mansur yavaşı gördükce asıl vatan severin kim olduğunu daha iyi anladım. Ankaralılar çok şanslı.

Akın

Ulan Ankaralılar toplu olarak nasıl bi sevap işlediniz de bu adamı hakettiniz? Gta daki gibi hile mi yazdınız ne yaptınız amk söyleyin diğer şehirler de yapsın.