Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Danışmanı: 'Hükümet THK Uçaklarında Yanlış Yaptı'

Bahçeli'nin Danışmanı: 'Hükümet THK Uçaklarında Yanlış Yaptı'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Hüseyin Sözlü, hükümetin Türk Hava Kurumu (THK) uçakları konusunda yanlış yaptığını yazdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin güney illerini teslim alan orman yangınlarına müdahalede yetersiz kalınmasına rağmen THK uçaklarının kullanılmaması tepkiye neden oldu. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli gelen eleştirilere, THK uçaklarının 'antika' olduğunu söyleyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Hüseyin Sözlü de gündemdeki THK uçaklarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Sözlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Evet varsayalım Hükümet THK uçakları için yanlış yaptı eksik yaptı. Ama bilinmelidir ki böylesi büyük bir felakette THK'nun 6 uçağı da yetmezdi. THK üzerinden sadece Hükümete söz edenler; yakanları yani (PKK) yı görmezden geliyorsunuz ya yavşaksınız!' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
62
9
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Wataridori

Bazen sinirden diyecek bir şey bulamazsın ya aynen o durumdayız. Pezevenk kaç uçak çalışsa kârdır ya konuyu nasıl saptırıyo ruh hastası

Ergün Zereyak

Kapasite özürlü biz de biliyoruz 6 uçağın yüz yere yetişemeyeceğini. Ama o altı uçağın vereceği destekle kaç yangın şimdiye sönerdi. bunu hiç düşünmeden mi... Devamını Gör

ADNAN

ya arkadaş başlığa bak içeriğe bak. yanlış yapıldığını kabul etmemiş ki. varsayalım demiş.