Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'nin Danışmanı: ‘3 Bin Kişilik Şerefsiz Listesi Var’

Bahçeli'nin Danışmanı: ‘3 Bin Kişilik Şerefsiz Listesi Var’

Onedio Medya
04.08.2015 - 11:41 Son Güncelleme: 04.08.2015 - 11:43

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanlarından Metin Özkan, 3 bin kişilik 'viski içen şerefsizler' listesinin olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı Metin Özkan Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına katıldı.

Sunucu Didem Arslan Yılmaz, Özkan'a Bahçeli'nin 'Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler' sözünün sızdırıldığını hatırlattı. Özkan, Bahçeli'nin bu sözünün doğru olduğunu ifade edip şunları söyledi:

'O TABİR SON DERECE DOĞRU'

'Bu ülkenin garibanı, yetimi, dulu, fakiri, fukarası evine götürecek ekmek bulamazken birileri Boğaz'da viskisini yudumlayıp bu ülkede terörden teröristten beslenen 'o tabirle' hitap edilen insan orada oturduğu sürece bu doğru bir cümledir.

'3 BİN KİŞİLİK İSİM LİSTESİ VAR'

Kimlerdir? İsterseniz çantamda listesi var ama; 3 bin kişi açıp burada saymayayım zamanımız kalmayabilir. Biz MHP olarak kimseyi fişlemeyiz. Ama MHP yapılan her türlü yanlışı not eder. O Boğaz'da oturan birileri de bunların içinde o 63'lüklerin (Akil İnsanlar) çoğu da dahil, ülke çözüme mutluluğa gidiyor, refaha gidiyor diye insanlara propaganda yapıp bugün o şehit olan insanların kanını elinde dolaştırırken biz o insanların çetelesini tutuyoruz.'

Haberler.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0