Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'İstanbul'da Seçimin Tekrarı Beka Meselesidir'

etiket Bahçeli: 'İstanbul'da Seçimin Tekrarı Beka Meselesidir'

FreiGeist
21.04.2019 - 12:13

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumuna katıldı. Bahçeli burada yaptığı konuşmada 'İstanbul'da seçimin tekrarı beka meselesidir' ifadelerini kullandı. Bahçeli, Erdoğan'ın dile getirdiği Türkiye İttifakı'na yönelik olarak ise 'Türkiye İttifakı'ndan bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır' dedi.

'CHP'nin ulaştığı sonuçlar abartılmamalıdır'

'CHP'nin ulaştığı sonuçlar abartılmamalıdır'

'31 Mart’tan büyük bir başarıyla çıkmıştır. İstikrarlı yükselişimiz devam etmiştir. Cumhur İttifakı kök tutmuştur' diyen MHP lideri Devlet Bahçeli 'İstanbul, Ankara, İzmir Büyükşehir belediyelerinin CHP'nin yönetimine geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne güvensizlik olarak görülmemelidir. CHP'nin ulaştığı sonuçlar abartılmamalıdır' dedi ve şöyle devam etti: 

'Sandığa yansıyan hür, tertemiz ve şaibesiz iradeye sonuna kadar sadakat gösteririz. Hiç kimse bize demokrasi ahkamı kesmesin. Hiç kimse bize demokrasi bilirkişiliği yapmasın. Hiç kimse demokrasi dersi vermeye çalışmasın. Biz göreceğimizi gördük. Biz yaşayacaklarımızı yaşayıp gerekli neticeleri çıkardık. 15 Temmuz gecesi hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne’ye belediye başkanı olmasını, sırf sandıktan çıktı diye, ahlaken kabul edemeyiz. TKP'den Tunceli Belediye Başkanı olan şahsın Dersim dayatmasına hoşgörü gösteremeyiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına gölge düşürme izansızlığına duyarsız kalamayız. Milli bekaya, milli ruha, milli şuura ters ve şaşı bakanlar belki sandıktan çıkmışlardır ama milli vicdanda mahkum olmaktan da kurtulamamışlardır. Gelişmelerin başka izah ve ifadesi olmayacaktır. Ne yapalım, seçildi diyerek komünist şarlatanlığa göz mü yumalım? Ne diyelim, 'varsın Tunceli de Dersim olsun' kepazeliğine sessiz mi kalalım? Herkes kabul etse Milliyetçi Hareket kabul etmez, herkes teslim olsa Milliyetçi-Ülkücü Hareket teslim olmaz, olmayacaktır. Türkiye düşmanlarına tekmil veren, işgal ve ihanete tezahürat yapan kim olursa olsun, böyle kişiler katıldıkları seçimde kullanılan oyların tamamını alsalar bile, maşeri vicdanda her zaman sorgulanacaklar, meşruiyetleri tartışmaya açık kalacaktır.'

'YSK'nin 7 asil 4 yedek üyesi zillete göz yumamaz' 🎥

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sürekli mazbata vurgusu yapmasının, seçim ertesinde Anıtkabir ziyaretinin ve her gün televizyonlardan açıklama yapmasının sinsi bir hazırlık olduğu öne süren Bahçeli, şöyle devam etti:

'YSK'nin 7 asil 4 yedek üyesi zillete göz yumamaz. İstanbul’da seçim tekrarı beka meselesidir. Ne İstanbul ne de Türkiye sokakta bulunmuştur. Nice bedeller ödeyerek devletimizi kurduk. Nice badirelerden geçerek vatanımızı kurtardık. Nitekim Türkiye düşmanlarına çalınmış oylarla hiçbir vatan köşesini veremeyiz, vermemeliyiz. Büyükşehir Belediyelerin imkanlarıyla şöhret, makam ve para sahibi olmak için kollarını sıvayanlara sessiz kalmak, tepkisiz durmak, hukuk ihlallerine, adalet ihmallerine kulak tıkamak biliniz ki, Türkiye'yi ateşe atmak demektir.'

'Türkiye İttifakı'ndan bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır'

'Türkiye İttifakı'ndan bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır'

'Ülke bazlı siyasi bir ittifak olamaz. Bizim ittifakımız cumhurladır, bizim ittifakımız AKP'li kardeşlerimledir' diyen Bahçeli sözlerine 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye İttifakı ile neyi kasetttiğini elbette bilemeyiz. Ama konunun zillet ittifakı tarafından istismar edildiğini görüyoruz. Bizim inandığımız Cumhur İttifakı'dır. Bizim amacımız milli bekayı sonuna kadar yaşatmaktır. Cumhur İttifakı'na yönelik sabotajlara fırsat vermemektir' diye devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya mesajında "82 milyon hep birlikte 'Türkiye İttifakı' olarak hareket etmeliyiz" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya mesajında "82 milyon hep birlikte 'Türkiye İttifakı' olarak hareket etmeliyiz" demişti.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
634
327
136
42
19
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bu Guguk Kuşu yıllar önce de aynı tarz söylemleri ittifak yaptığı parti için söylerdi. Hiç değişmiyor, besleneceği başka argümanı yok. Adamın tek işi çelişki... Devamını Gör

Bilirkişi Raporu

Şu adamı ciddiye alıp da destekleyen insanlar nasıl oluyor, ilginç.

portside

Ülkenin beka sorunu sensin. Yancı oldu yetmedi, yalak oldu yetmedi. Teröristi sınırdan sokan, teröriste sınır kapılarını açanların yanında duran sensin. Bu ü... Devamını Gör