Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den İstifa Sorusuna Cevap: 'Erdoğan'ın Arzusuyla Paralel Gitme'

Bahçeli'den İstifa Sorusuna Cevap: 'Erdoğan'ın Arzusuyla Paralel Gitme'

Ulaş
13.08.2014 - 18:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yaptı. Bahçeli, 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' soran Yeni Akit muhabirine, 'Çok mu arzuluyorsun? Recep Tayyip Erdoğan’ın arzusuyla paralel gitme.” diye cevap verdi.

Devlet Bahçeli ve MHP’li milletvekili Meral Akşener, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Levent’teki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. Çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yapan Bahçeli, “Hepinizin bildiği gibi 10 Ağustos Pazar günü Türkiye 12. Cumhurbaşkanını seçmiştir. Bu seçimlere 3 aday katılmıştır. Bu adaylardan değerli bilim insanı ve diplomat olarak Türkiye’de çok sayıda siyasi partinin ortak aklı ve ortak adayı olarak seçimlere katılmıştır. Türkiye’nin siyasetine yüksek bir seviye, güzel bir üslup sunmak suretiyle bir mücadele vermiştir. Bu mücadele sonrasında kendilerini yerinde ziyaret ederek teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunmak arzusu için Ankara’dan buraya gelerek değerli Ekmeleddin İhsanoğlu Beyle görüşme yaparak teşekkürlerimizi bizatihi iletmiş olduk.” diye konuştu.

Açıklama bittikten sonra Yeni Akit muhabirinin, “1997 yılından beri seçimlere giriyorsunuz. 10 seçimi kaybettiniz. İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusuna Bahçeli, 'Çok mu arzuluyorsun? Recep Tayyip Erdoğan’ın arzusuyla paralel gitme.” cevabını verdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu ise Dvlet Bahçeli’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. İhsanoğlu, “Sayın Genel Başkanımız ziyaret ettiler. Seçim esnasında kendilerinin, partilerinin destekleri oldu. Ben de kendilerine teşekkür ettim. Böylece açık seçim kampanyası, her şey bitmiştir. Buradan size veda mesajımı iletmiştim. İlave edecek bir şey yok ancak Sayın Başkan ve parti mensuplarının ziyaretlerinden çok memnun olduğumu belirterek kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Bir basın mensubunun, 'Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna İhsanoğlu, 'Geçen arkadaşınız sormuştu, ben de söylemiştim; bende laf bitti!'YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Cihan Haber Ajansı ve Reklamcılık A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.

  • Cihan
Kaynak: http://www.cihan.com.tr/caption/Bahce...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0