Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den Hükümete Ayasofya Desteği: 'Çan Değil, Ezan Sesi Yükselecek'

etiket Bahçeli'den Hükümete Ayasofya Desteği: 'Çan Değil, Ezan Sesi Yükselecek'

Gündemdeki konulara ilişkin bir açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili olarak 'Çan sesi değil, Allah'ın izni ile ezan sesi yükselecektir' dedi. Bahçeli, milletvekillikleri düşürülen CHP ve HDP'li 3 isim hakkında da 'adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli, gündeme ilişkin yaptığı 2 sayfalık yazılı açıklamada, Türkiye’nin Libya'daki varlığı, Yunanistan'ın Ayasofya ile ilgili açıklamaları ve TBMM’de milletvekillikleri düşürülen üç isimle ilgili konulara değindi.

"Çan sesi değil Allah’ın izni ile ezan sesi yükselecektir"

"Çan sesi değil Allah’ın izni ile ezan sesi yükselecektir"

Bahçeli, Ayasofya ile ilgili tartışmalar için 

“Son günlerde Yunanistan’ın sivil ve askeri yöneticilerinden gelen tehditvari açıklamalar milli tahammülü zorlamaktadır. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır. Ayasofya’dan çan sesi değil Allah’ın izni ile ezan sesi yükselecektir.” ifadelerini kullandı.

"Adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir"

"Adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir"

Bahçeli, CHP’li Enis Berberoğlu ile HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları’nın millletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin ise, 

“İki HDP'li, bir CHP'linin milletvekilliklerinin düşürülmesi adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir. Nitekim kanun önünde herkes eşittir. Hiç kimsenin suç işleme ayrıcalığı veya özgürlüğü yoktur.” değerlendirmesinde bulundu.

CHP'ye Libya eleştirisi: Küresel vampirlerin yörüngesine girmiştir

CHP'ye Libya eleştirisi: Küresel vampirlerin yörüngesine girmiştir

'Libya'da ne işimiz var?' diyenlerin süngüleri düşmüş, sadakatleri erimiş mankurtlar olduğunu söyleyen Bahçeli, bu konu üzerinden CHP'ye yüklendi:

'Libya'daki haklı, hukuki ve meşru varlığımız dış güçleri rahatsız ettiği gibi, CHP'yi ve ittifak ortaklarını da telaşlandırıp ürkütmektedir.

CHP emperyalizmin sınır bekçisi olmak uğruna milli hedeflere kara çalmış, zalim planların tedarikçisi ve teşvikçisi konumuna göz göre göre düşmüştür. 

CHP yanılmıştır, yanlışa düşmüştür, yanlış ata oynamıştır. CHP tutsak alınmış, FETÖ-PKK-küresel vampirlerin yörüngesine girmiştir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
135
75
32
25
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Ulan zaten Ayasofya Müzesi Hünkar Kasrı'nda 5 vakit ezan okunuyor ve 4 minareden de Öğle / İkindi ezanları da karşılıklı olarak Sultanahmet Camii ile okunuyo... Devamını Gör

deliler damı

İstanbul’un fethi için sembol olan Ayasofya’ya turizm yani para için bakman yanlış. Cami olunca turist gelmez diye bir kaide de yok. Maksat yunan palikarya... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

abi bilerek mi böyle konuşuyorsunuz? Çan ne zaman çaldı? Ne ara çaldı? Bırakın allah aşkına ya her cami doldu da ayasofya mı kaldı?

haylaz adam

senin selan ile başlayabilir bu uygulama