Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Amerikan Büyükelçisi Haddini Aşıyor, Türkiye ABD'nin 53. Eyaleti Değildir'

Bahçeli: 'Amerikan Büyükelçisi Haddini Aşıyor, Türkiye ABD'nin 53. Eyaleti Değildir'

Onedio Medya
13.09.2016 - 15:22

MHP Genel Başkanı BahçeliABD Büyükelçiliğinin 28 belediyeye kayyum atanmasına ilişkin açıklamasını değerlendirerek, 'Amerikan Büyükelçisi haddini aşıyor, Türkiye'ye saygısızlık ve hakaret yağdırıyor. Türkiye ABD'nin 53. eyaleti değildir. Türkiye bağımsız, milli ve gururlu bir devlettir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez Tören Salonu'nda partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma törenine çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşmaya katılan bütün partililerle tek tek bayramlaşan Bahçeli, ardından açıklama yaptı.

Burada yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinen Bahçeli, '15 Temmuz akşamı milletimizin üzerine acımasızca bir saldırı düzenlenmiştir. FETÖ denen kanlı örgüt, milletimizi parçalamaya, yok etmeye, işgal etmeye gayret etmiştir. Tahribat büyüktür, acı derindedir. Ama 15 Temmuz'dan sonra geçen sürede bu büyük darbe teşebbüsünün önü kesilmiş ve bu suretle milletimiz önemli adımlar atmaya başlamıştır' diye konuştu.

ABD Büyükelçiliği'nin 28 belediyeye kayyum atanması sonrası yaptığı 'endişeliyiz' açıklamasının sorulması üzerine Bahçeli, 'ABD Büyükelçisi haddini aşıyor, Türkiye'ye saygısızlık ve hakaret yağdırıyor. Türkiye ABD'nin eyaleti değildir, Türkiye bağımsız, milli ve gururlu bir devlettir' açıklamasında bulundu.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

28 belediyeye kayyum atanmasıyla ilgili ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından 'Türkiye'nin Güneydoğu'sunda bugün gerçekleşen olaylarla ilgili açıklama' adıyla Türkçe ve İngilizce bir not paylaşılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

https://www.youtube.com/watch?v=RbsQajBM1J8